PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20091
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Jak w temacie
Kyouraku Shunsui
Nnoitra Jiruga

użytkownik usunięty
maksiurek

Jak brak argumentów to zmniejsza się się wagę celu dyskusji.....

ocenił(a) serial na 10

ehhh... urahara został (spoiler)wyrzuzony z soul society a wałęsa przegrał wybory,rozumiesz?

użytkownik usunięty
maksiurek

NIE WIEDZIAŁEM? Jaki spoiler! I HATE U!
Bo czytam wątki o Bleachu nie oglądając Bleacha do końca... O Espadzie.... POMYŚL
I wiesz- jak zostaniesz generałem, marszałkiem czy prezydentem to będziesz nim do końca życia...

ocenił(a) serial na 10

po prostu urahara nie jest już kapitanem,dotarło do ciebie?

użytkownik usunięty
maksiurek

Jest, ale nie sprawującym urzędu

ocenił(a) serial na 10

sam mówił że jest sklepikarzem

użytkownik usunięty
maksiurek

Kurrrrr
kto tu anime nie oglądał!!!!

użytkownik usunięty
Van Hohenheim

Czekamy na Bankai Kuouraku i Ukitake.
Pewnie ukitake będzie miał przejęcie BanKai i skopiowanie go..
A Kuouraku- trudno skapować o co chodzi w jego ShiKai

użytkownik usunięty
Van Hohenheim

Kyouraku i Starrk
Kto nie lubi Coyote Starrka?

Van Hohenheim

Jesli chodzi o Espadę to spodobał mi się number one-Stark, i bardzo żałuję że tak mało go widzieliśmy.
Pierwsza Espada a się nie popisał. Albo Kyōraku jest aż tak zajebis*ty żeby bez mrugnięcia okiem pokonac pierwsza Espadę :) Podczas gdy inni kapitonowie ledwo pokonywali słabsze Espady.

ocenił(a) serial na 9
Van Hohenheim

Zaraki Kenpachi
Barrangan/Uluquiora

ocenił(a) serial na 10
Van Hohenheim

Kapitani: Zaraki, Ukitake oraz Kyouraku <3
Espada: Gimmjow, Stark oraz Ulugiorra :*
Stark!! Kocham :*

ocenił(a) serial na 10
Van Hohenheim

Mam dwójeczkę ulubionej espady.. Z kapitanów to Byakuś. A z espady to Grimmek i Ulqui <3 xD

Van Hohenheim

Jeżeli miałbym wybrać kapitana to pewnie byłby to Kuchiki Byakuya, a espada to zdecydowanie Ulquiorra Cifer.

Van Hohenheim

Gin Ichimaru <3<3<3<3<3
Oprócz to Ulquiorra Schiffer i Shunsui Kyouraku

ocenił(a) serial na 8
martaa2000

Moim ulubionym kapitanem jest Mayuri Kurotsuchi. Uwielbiam go za jego szaleństwo, a jednocześnie geniusz. Taki Bleachowski Einstein.
Co do reszty kapitanów to również lubie: Ukitake, Kyoraku, Gin i Unohana.
Z espady nie ma żadnej osoby, którą bym wręcz uwielbiał, ale lubię: Szayelaporro i Baraggan

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Van Hohenheim

Urahara daje rade i zabawny :P i z Ciemnej Strony Mocy Ulquiorra za to jaki był. Do końca smutny i poważny.

Van Hohenheim

Kyouraku i Starrk.
(BTW. oni nawet ze sobą walczyli)

ocenił(a) serial na 9
viaxon

Jeżeli miałabym trenować w Karakurze to tylko i wyłącznie pod wodzą Urahary! Innej opcji nie ma. Za to jeżeli miałabym być oficerem, którejś z dywizji w Soul Society to zapewne znalazłabym się w Szóstej - pod wodzą Byakuyi i Renji'ego. Natomiast jeżeli przydarzyłoby się tak, że urodziłabym się w Hueco Mundo to zdecydowanie sama wolałabym być Espadą, ale jeżeli miałabym pod kimś być (zabrzmiało dwuznacznie ;P) to tylko i wyłącznie Grimmjow lub Ulquiorra. A gdybym była Vizardem to chciałabym, żeby moim przełożonym był Hirako Shinji. I kropka. ;)

ocenił(a) serial na 10
Van Hohenheim

Wg mnie im dziwniejszy, nietypowy i schizowy, tym ciekawszy kapitan. Moja bezkonkurencyjna trójka to Mayuri, Kenpachi i w ramach wyjątku Soi Fon. Z nieaktualnych kapitanów bezkonkurencyjny pozostaje Tousen (potem Gin, Yoruichi i Aizen - ciężko mi tutaj ustalić, którego najbardziej lubię, ale Tousen wymiata wszystkich, nawet obecnych kapitanów).

A wśród Arrancarów jakoś nie mam specjalnie ulubionej postaci, jakoś żadna mi się w pamięć nie wkuła. W sumie to Ulqiora w miarę daje radę, a tak to jakoś pusto. Ewentualnie ten co z Kenpachim walczył miał jeszcze w sobie trochę ikry, ale był takim idiotą, że mnie do siebie zraził.

gizmo666

Cieżko powiedzieć, jak by wybierać pod którym służyć, to generalnie stary odpada, zbyt ostry i bezapelacyjny, to samo Soi, Gin raczej nie traktuje swoich podwładnych jak gówno, u Unohany jest zbyt nudno, Aizen też emanuje aurą spokoju, Byakuya zalicza się do tych z wyższym poczuciem wartości, Komamura bez pomyślunku, Shunsui zbyt leniwy, Tousen też jakoś niezbyt zachęca, Hitsugay nigdy nie lubiałem, Kenpachi jest super, ale bezmyślna sieczka mi się nie widzi, Mayuri zawsze coś fajnego wymyśli więc może być a Ukitake to przerobiona wersja Shunsui`a na bardziej spokojną. Z nowych to tylko Hirako.

Z arrancarami jest łatwiej, raczej Starrk, Tier i Nelliel.

ocenił(a) serial na 10
Van Hohenheim

Kapitan? Uwielbiam Aizena choć on już nie jest kapitanem to chciałbym być w jego oddziale, Hirako jest zajebisty ;]
Jak nie Aizen to Shunsui.

Ulubiony z Espady? Nelliel choć już w niej nie jest. A jak nie Nel to porywczy Grimmjow.

ocenił(a) serial na 8
Van Hohenheim

Ulubiony kapitan... Zaraki Kenpachi lub Ichimaru Gin, a jeśli chodzi o Espada to oczywiście i bezsprzecznie Grimmjow Jaggerjack (He moves like Jagger XP)

Van Hohenheim

Kapitanowie: Gin Ichimaru i Toushirou Hitsugaya
Espada: Ulquiorra Cifer