PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20138
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Warto ogladac?

ocenił(a) serial na 10

Czy anime wciaga ? Ogladalem dotychczas Naruto i Dragon Balle, ale jestem ciekawy jak jest z
tym..

ocenił(a) serial na 9
Magic1997

Mnie tam wciągnęła. Walki i "moce" są niesamowite.

ocenił(a) serial na 10
QusaQ

Naazie jestem w 15 odc. Moge powiedziec to ze mnie juz troche wciagnelo co na to liczylem, ale te walki z pustymi robia sie juz troche nudne. Mam nadzieje ze pojawi sie w koncu jakis porzadny zloczynca na miare Freezera z DB i Orochimaru z Naruta.

ocenił(a) serial na 9
Magic1997

Możesz mi uwierzyć że akurat walki w Bleach robią się świetne po tych początkowych odcinkach (które czasami nużą to prawda). Aaa i nie zawracaj sobie głowy fillerami bo to nudne i niepotrzebne nikomu, ale odcinki na podstawie mangi są wypasione.

ocenił(a) serial na 10
QusaQ

Fillerow nigdy nie ogladam. Nawet tych dobrych.

ocenił(a) serial na 7
QusaQ

Sorry bardzo ale fillery w bleachu są naprawdę na wysokim poziomie, no może nie wszystkie ale np. ten ostatni arc z regai był mega, walki itp. były wypasione, fillery z zanpakuto też były całkiem fajne a reszta syf.

ocenił(a) serial na 10
Otagan

Mam pytanie bo jestem w 60 odc, i dowiedziałem sie ze Aizen wszystkich zahipnotyzowal to czy walka Ichiko z kapitanem Kuchiki była prawdziwa czy to byla tylko hipnoza? odpowiedz tylko na te pytanie, wiecej spoilerow nie chce...

ocenił(a) serial na 10
Magic1997

Ta walka była prawdziwa Aizen nie użył swojej mocy na Ichigo .

ocenił(a) serial na 10
MrCezaro

Ok, dzieki.

użytkownik usunięty
Magic1997

oglądaj, DB nie znam, ale jak w Naruto wytrwałeś to tutaj powinieneś się czuć jak w domu.

ocenił(a) serial na 10

Dragon Ball obejrzałem dwie serie ale Gt jakoś mnie odrzuca.

użytkownik usunięty
Otagan

Otagan - nie przesadzałbym z tym naprawdę wysokim poziomem. Da się je obejrzeć zwykle i faktycznie mało bardzo słabych jest, ale i tak poziomem stoją niżej mangowej fabuły (mowa o tej z Bleacha - a przecież są setki lepszych tytułów)

Choć na pewno w Bleachu średni poziom wśród fillerów bardzo przewyższa ten z Naruto - i generalnie jak ktoś nie uprze się żeby śledzić tylko odcinki mangowe wiele nie straci dając szansę tym zapychaczom. Parę nawet polubiłem - dały szansę poznać ciut bardziej niekórych bohaterów (a innych dały szansę poznać w ogóle - jak siorkę Keiko która z Ikaku kręci^^)

ocenił(a) serial na 10

Nie które fillery te śmieszne można oglądać. Nanatomiast inne mnie odrzucają. Jak byk miał je oglądać wszystkie to raczej nie dał byk rady dalej przez nie przebrnąć