mam takie dosc nietypowe pytanie...
bleacha ogladalam dosc dawno temu i skonczylam zanim uratowali rukie. niedawno postanowilam odswiezyc sobie fabule i pojsc dalej. za namowa chlopaka przeskakiwalam fillery (a przynajmniej staralam sie), mowil, ze nie warto.
bleacha ogladalam na wbijam.pl i tam nie zawsze byly opisane fillery wiec na jakies fragmenty sie natknelam.
i teraz pytanie (w koncu ^^')
czy przypominacie sobie taki watek w anime gdzie ichigo byl (bodajze) w soul society i nikt go nie poznawal? tak jakby mieli wymazana pamiec.
dalabym sobie palec... no dobra, paznokiec uciac, ze widzialam cos takiego. ba! wydaje mi sie nawet, ze po tych odcinkach z, nazwijmy to, zanikiem pamieci, w openingi nastepnych (juz wlasciwych) odcinkow byly wstawiane fragmenty tych wlasnie fillerow.
blagam, odpowiedzcie mi! chce wiedziec czy mam racje i jestem pierdola bo nie potrafie teraz tego znalezc czy moze mam sie zaczac martwic o moja psyche powazniej niz sie martwie.
ah! i wiem, ze to glupota- najpierw specjalnie omijac a teraz szukac jak glupia ale nie daje mi spokoju ten filler (ktorego moze nawet nie bylo) i korci mnie zeby sie dowiedziec co? jak? gdzie?
za glupote wlasnie teraz pokutuje T.T
To były fragmenty 3 filmu kinowego.W openingu zostały wtedy wykorzystane właśnie z niego te fragmenty.