oddam nerke temu, kto zalatwi orihime. naprawde dawno, DAWNO nikt mnie tak nie draznil w anime, jak ona. aarrrrgghhhhh!!!!!!!!!!
Dorzucam drugą nerkę i lewą nogę.
Jak jeszcze raz usłyszę "Kurosaki-kun", to sama ją załatwię.
W sumie to jedyne co w niej lubię, to 6 tarcz. Tsubaki rLz ;]
Pchło, a może by tak Inoue zamienić w pustego, po co sama się będziesz zamieniać...
Kurosaki odetchnie z ulgą, Ishida pewnie też, a najgorzej i tak ma Chado bo to jego z Inoue zostawiają najczęściej z nią na czatach ^^
Ja liczę na Zarakiego, lub jakiegoś Vaizarda że się zlituje... Albo na ewentualną przypadłość nazywaną IchiRuki ;D Orcia się załamie i Ishida będzie miał pole do popisu...
A jak nie, to Zambi-Bambi i po sprawie. I żadnego Kurosaki-kun ]:->
Ja myślę że to wada wrodzona i nigdy jej nie przejdzie..
i tak na koniec potraktuje ją Zambi-bambi:P
eee tam... ja bym chciał mieć kogoś, komu by na mnie zależało w takim stopniu jak Orihime na Kurosakim. ;) nie krytykujcie młodych... ;)
Tak, owszem. Z tym się zgodzę. Dodam również, że bardzo podobało mi się owe "wyznanie miłości" w chyba 141 odcinku. Magiczne moim zdaniem.
Ale troszkę mnie denerwowały jej wewnętrzne rozterki podczas walki z Grimmjow... o kurde... No... przesadzała dziewczyna. W zasadzie to twórcy przesadzali ;]. Ale czymś trzeba było odcinek wypełnić.
(I w zasadzie całość wypadła naprawdę świetnie. Najlepsza walka w Bleach jaką widziałem dotąd.)
Teraz czekam na ep 169... Jeśli ktoś wie gdzie jest...
fasola... www.bleach.wbijam.pl najlepsza strona, z najlepszymi adminami ;) wszystko na bieżąco. no i nie tylko Bleach tam siedzi... polecam ;)
Z tego wyznania miłości niewiele wyszło. Mówi,że jej tak potwornie na nim zależy,a gdy przyszło co do czego,nie umiała nic zrobić,tylko ciągle krzyczała jego imię. Nawet nie próbowała walczyć. Ci,co czytają mangę,wiedzą,o czym mówię.
Polecam artykuł: (uwaga,zawiera spoilery!)
http://community.livejournal.com/bleachness/319557.html
Ech,macie racje,mnie też ona trochę drażni,taka bezwolna i dobroduszna dziewoja,nie wiem,po kiego grzyba Kurosaki i reszta paczki wyruszyli jej na ratunek??Ale ok,może z czasem jej charakter się trochę zmieni i dziewczyna nam zmężnieje(choć wątpię w to) i prestanie wołać za Ichigo, tak przy okazji to Rukia bardziej do niego pasuj,ta to przynajmniej ma charakterek!
I potrafi nim potrząsnąć...
Orichime to istna miągwa...i tyle:)
Hmm...szczerze mówiąc to też nie wiem czemu za nią wyruszyli...mieliby przynajmniej spokój :):)
CHociaż wiem
wyruszyli po nią PO TO żEBY WłASNORęCZNIE DZIEWCZYNę UKATRUPIć!!
Wiesz co, tam w sumie to ja też nie wiem po co... Ulquiorra miałby radochę z niej, Grimmijaw pewnie po jakimś czasie też.. a najbardziej rozwala mnie jak oni do niej cały czas mówili per "kobieto". Kobieto, chodź tu, kobieto, załóż to, kobieto... to było niezłe ^^
Fakt, fakt, coś w tym jest.
Ale ja dorzucę jeszcze rękę, serce i pół nogi temu, kto załatwi Tosena, a potem jeszcze Hinamori. Najlepiej w długich męczarniach. Ech, jedno mnie bardziej wkurza od drugiego...
Nie, prosze, nie poświęcajmy L'a. Tak nie można!!:D:D:D
Ale popieram załatwienie Hinamori i Tōsena.
No dobra.. niech wam będzie;P:P
Ale mój Shinigami zawsze pragnął go uśmiercić:P:P
Misa-Misa do wora! Wór do Jeziora:P:P
Kotek, nasi Shinigami to są wybryki natury, także wiesz ;P
Misa-Misa... razem z tą marną podróbką L.
A co do ogłoszeń to oddam drugą nerkę temu kto załawi Himawari-chan z 'xxxHOLiC'. Mniej więcej to samo co Inoue, tylko że zamiast 'Kurosaki-kun" jest "Watanuki-kun".
To skoro już tak rzucamy zlecenia
To ja poprosze o załatwienie
:
Yuuki z Vampire Knight
Inoue- wiadomo
Dołanczam sie do prośby Eris-chociaż nie mam pojęcia o kim mówi:P:P
iiii Seras z Hellsinga
oraz
Ninę -z Code Geass:P:P
Tak na dłuższą metę to wymordujemy 3/4 damskiej społeczności ;]
To może jeszcze siostrę Esther z Trinity Blood? ;>
Czego chcesz... przeciez Ester zarywała tylko do Abela..nie do księdza LEO:P:P
hehehe
Ja Abla lubiłam tylko jako Crusnika:P:P
Ksiądz LEO to mój idol, tak samo jak LEO Di Caprio xD xD xD
Ona działała na mnie w podobny sposób co Seras, tylko w wór a potem jeziór ^^
A wracając do Bleacha
CZY KIEDYKOLWIEK KTOKOLWIEK!!! BĘDZIE MIAŁ TAM KTOŚ_Z KIMŚ ROMANS>>BO ile można sie nawalać Zanpakutami!!!!!!!!!!
Niech zaczną sie CHOCIAŻ całować!!!!!
Mój Shinigami powiedział że nie da mi sie nim bawić dopóki nie uśmiercę paru osób
:P:P
Są dziś chętni by podać mi zdjęcie i nazwisko??:P:P:P
Ja! Ja!
Nazywam się Wiktoria Seras. No albo Himawari-chan. WIEM!
Jam jest Orihime Inoue!!
Wpisuję przyczyne smierci!!
Śmierć przez utoniecie- mało wyszukane
Powieszenie- tez standart
Gwałt- nie jestem aż tak chamska
hmm....
Wiem!!!!!!!!!!!!
powieszę ją ZA JAJA!!!
hah zgodze sie z Toba ona tez mnie wkurza xDDD te jej "ichigo kun" no zal i masakra poprostu ! wtrynia sie niepotrzebnie! ;p
ja nie wiem dlaczego tak nie lubicie Orihime....chociaż czasami kogoś może wkurzyć jej "Kurosaki-kun" to tak poza tym przefajną postacią,a także moją ulubioną :D Ja bym dała się zamienić w Hollowa za zabicie Rukii... ona naprawdę może wkurzyć ludzi ...się nie dziwie dlaczego Kubo Tite nazwał ją Rukia Kuchiki,czyli twarde,zgniłe drewno pewnie chciał pokazać że ma twardy głos jak u mężczyzny XD,że jest stara jak świat XD i że jak drewno to płaska jak deska XD a także chciałabym uśmiercić Kaname z Vampire Knight :P ja nie wiem jak Yuuki może być z Kaname ...
he? Rukia jest bardzo fajną postacią. A, mnie też Inoue wkurza ale gdyby nie ona to by tak szybko do zdrowia nie wracali... Bo dobrze przecież leczy :P