Niestety co odcinek to większe głupoty. 2x03 totalny bałagan. Szkoda czasu
Popieram. Pierwszy sezon był świeży, pomysł ciekawy chociaż bzdur i dziur logicznych cała masa to oglądało się przyjemnie. Drugi sezon to już przesada. Nie da się tego oglądać. Nawet genialna Jaimie Alexander dla której przetrwałem pierwszy sezon to za mało by dać szansę na kolejny odcinek.
Widać, że mają jakiś problem ze scenariuszem. Jakieś moralne zagwozdki a Jaimie miedzy mlotem i kowadłem. Sama nie wie co ma robić tak jej mieszają w głowie. Wszystko sie rozkleja, widz głupieje i włąsciwie robi sie mętlik w głowie. Obejrze 4 odc bedzie kapa to daje spokój.
Problem ze scenariuszem ma co raz więcej seriali. Problem polega na tym,że teraz robi się scenariusz na jeden sezon i jak załapie to się na kolanie piszę kolejny. Dawniej twórcy przewidywali kilka sezonów i serial nie łapał to starali się pozamykać zaczęte wątki. Teraz albo napiszą coś dobrze albo 1-2 sezony i cancel.
4 odcinek najpepszy jaki widzialme w tym sezonie i jkaby kazdy taki byl i trzymal w napieciu i tak syzbko uciekal to bybylo cos a tak to wiadomo srednio
Zaktualizuje ktoś w końcu odcinki drugiego sezonu? Ile to już w kontrybucji leży i sra pod siebie? Już mamy 6 odcinek. Który już był w porząsiu.
też tak myślę. kurt i naz bardzo mi się razem podobają ;) szkoda tylko, że od razu to rozwalają tym, że wydało się, że ich podsłuchuje. coraz bardziej ciekawi mnie akcja sandstormu, szczególnie to, do czego potrzebują kurta. pewnie w następnym odcinku przypomni sobie skąd zna głos shepherd, bo sam fakt, że zna raczej nie dziwi, skoro sandstorm obserwuje go tyle czasu. strzelam, że była jakąś nauczycielką w akademii albo pracował z nią na początku swojej służby
A mnie właśnie to ich sparowanie drażni, tak jakby Kurt nie mógł się obyć bez kobiety pod ręką. Wszystkie na niego lecą, a facet jest wybitnie przeciętny. No i ku mej rozpaczy, ten pożal-się-Boże wątek pewnie będzie się jeszcze ciągnął, sądząc po ostatnim odcinku.
2x7 i 2x8 już musiałem z eng napisami oglądać bo najwidoczniej położyli pałę na polskie literki tłumacze :/
7 się dzisiaj pojawił, ale fakt, że strasznie wolno tłumaczą (tak samo jak how to get away with murder ;/)
nie narzekajcie , jak ktoś nie może wytrzymać to niech ogląda z eng ( słownictwo nie jest jakieś wygórowane w tym serialu :) a jak nie to poczekać kilka dni , nie jest to gra o tron że następnego dnia każdy znajomy was zawali spoilerami :) to moje zdanie . A przy takim nawale seriali to ja się nie dziwię że tłumaczenia robią się powoli .