PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741834}

Blindspot: Mapa zbrodni

Blindspot
2015 - 2020
7,3 10 tys. ocen
7,3 10 1 10439
Blindspot: Mapa zbrodni
powrót do forum serialu Blindspot: Mapa zbrodni

2x01

ocenił(a) serial na 5

Znamy już datę premiery - 14.09. 2016

Jakie są wasze oczekiwania względem sezonu 2 ?

ocenił(a) serial na 5
Marcin5800

No i mamy już pierwszy odcinek drugiego sezonu.Mogli zacząć od sceny spowiedzi Jane ale na potrzeby wartkiej akcji dołożyli jeszcze ucieczkę z więzienia CIA.Ogólnie mocne uderzenie na początek.

ocenił(a) serial na 7
Marcin5800

mi się całkiem podobało. oczywiście nie jest to najlepszy serial świata i pełno tu absurdów, ale i tak ogląda się przyjemnie. fajnie, że w końcu dowiedzieliśmy się czegoś o pochodzeniu jane. minusem jest dla mnie to, że teraz skupiono się na 'normalnych' dowodach i rozbijaniu agencji, a nie ma już wątków z tatuażami. mam nadzieję, że w kolejnych odcinkach do tego wrócą.

ocenił(a) serial na 5
sachi00

Miło że ktoś odpisał.Myślałem że już nikt tego nie ogląda a to fajny serial .Kogo obstawiasz na kreta w FBI ? Ja typuję terapeutę.

ocenił(a) serial na 7
Marcin5800

Świetny początek sezonu,dużo akcji czyli to co lubię najbardziej.Fajnie że odeszli na chwilę od procedurala,choć mam nadzieję że wrócą do tatuaży.Czekam na nowy sezon Quantico.

Marcin5800

Ciężko stwierdzić. Mogłaby być nią Naz, bo zbyt dużo wiedziała, ale to byłoby zbyt przewidywalne :P

ocenił(a) serial na 7
Marcin5800

w sumie nie mam na razie typów. terapeuta to taki trochę podejrzany typek, ale z drugiej strony, czy terapeutom się mówi o szczegółach akcji? chyba nie. może ktoś znowu szantażuje tashę i to ona?