PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741834}

Blindspot: Mapa zbrodni

Blindspot
2015 - 2020
7,3 10 tys. ocen
7,3 10 1 10439
Blindspot: Mapa zbrodni
powrót do forum serialu Blindspot: Mapa zbrodni

..moim zdaniem,a zgadzać się z tym nie musicie..Może podniosłem na razie o punkcik za głównych aktorów których lubię z innych produkcji ,ale zapowiada się fajny serial.

romek_krakow

Muszę się zgodzić, bardzo przyjemnie się obejrzało pilota:-) zobaczymy, co będzie dalej:-)

ocenił(a) serial na 8
romek_krakow

Bardzo mi się spodobał.. Spoiler: a po ostatniej minucie myślę, że zrobiła to aby kogoś ratować, tak jak ten chińczyk- on swoją siostrę, a ona nie wiadomo.,.

klaudia01300

Być może w ten sposób ratuje siebie...została w coś mieszana i chce oczyścić swoje dobre imię? Wnioskuję po tej cenzurowanej teczce FBI, że została w coś wrobiona, albo chce wymazać grzechy...

ocenił(a) serial na 8
amirta21

Albo mogła być też chroniona przed kimś... Dlatego to utajniono :)

klaudia01300

To też jest możliwe :) Pożyjemy, zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 8
amirta21

Już się nie mogę doczekać, ale ponoć serial miał być dopiero we wrześniu... To kiedy następne odcinki? :)

ocenił(a) serial na 6
amirta21

A ta teczka to nie hyła jakaś sprawa związana z szefową agentów? To nie szefowa była w coś wplątana?

Nimloth88

Dokladnie, teczka byla szefowej ;-)

romek_krakow

Po pilocie 5/10. Dobra scena początkowa oraz sama idea wątku głównego. Cała reszta niestety wypadła blado. Aktor grający główną postać kojarzy mi się ze Stathamem, tylko bardziej drewniany. Sceny walk jak z filmów akcji klasy B. Bzdury typu "pójdę po nią" - z drugim agentem w samochodzie nie ma kontaktu tylko trzeba iść?? Odrywanie fragmentów C4 od ładunku w trakcie truchtu po torach. Poczekam na kilka dalszych odcinków, ale na razie czuję się zawiedziona.

kkaska2

dokładnie sam wątek spox gra aktorów drewniana może później się dotrą miedzy głównymi powinna być jakaś chemia inaczej wychodzi stucznie

romek_krakow

Sprawnie zrealizowany pilot, niesamowicie intrygujący i ciekawie się zapowiadający. Pod względem aktorskim wyszło OK, pod względem scenariusza też nieźle.
Szkoda tylko że zapowiada się zwykły procedural zapowiedziany pewnie na jakieś 22 odcinki co wróży dłużyznami i głupotą.
W związku z tym raczej sobie daruję, chyba że poleci w TV.

Moja ocena 4-/6

ocenił(a) serial na 5
patryks83

o to to Patryks serial sredni,niby sie cos dzieje strzelaja biegaja no ale czegos brakuje takiej jakby iskry zeby odpalic lad przynajmniej dla mnie..obsada nie powiem ok nio ale to nie wszystko wiecej napiecia napiecia bym chcial zeby mnie porywal kazdy odcinek,jak prison break czy,czarna lista np.,jeden minus to procedural jak bedzie caly czas to cienko bedzie chodz wiadomo ze 2 sezon juz ma w kieszeni p otrzymaniu pelnego sezonu 22.

romek_krakow

czekam na więcej!!!

ocenił(a) serial na 5
imacon

Jestem po drugim odcinku, nie obiecywałam sobie za wiele i miałam rację. Nadal jest przewidywalnie, coś się dzieje ale niezbyt przykuwającego uwagę - fabuła płaska i taka nijaka moim zdaniem. Jedyny pozytyw to uroda Jaimie Alexander - śliczna jest :)
Po dwóch odcinkach oceniła bym 5+/10.

ocenił(a) serial na 5
pakocudowna

o to to nic dodac nic ujac niby cos jest a zarazem nic i srednio to wyglada,przynajmniej jak na razie

ocenił(a) serial na 5
Mar_28

Odcinek 4 mi się nie podobał - to fakt jednak dalej daję szansę.
Ostatnie kilka minut ciekawe i nawet zaskakujące - ciekawe w którą stronę pójdą jeżeli mają pewny sezon do końca.
A Jaimie jest piękna <3

ocenił(a) serial na 5
Kovalem

fakt ja ogladam tylko dla niej ten seral bo fajnie tatuaze wygaldaja na niej bo fabula idzie no strasznie ale to strasznie pomalu jak tak dalej pojdzie teo bedzie lipa a 2 sezon wisi w powietrzu

ocenił(a) serial na 7
Kovalem

z opinią o Jaimie w pełni się zgadzam

Kovalem

Nie zmieniam zdania czekam na więcej ;) A ta pani jest baaaardzo apetyczna!!!!

imacon

w odcinku 9 pani wytatulowana idzie na gale i jakos dziwnie znikly jej tatulaze z szyi

dominik16_2

Oglądasz bardzo nieuważnie, w jednym miejscu mówi że musiała zakryć makijażem bo by nie pasowały do sukienki a pod koniec jest ujęcie jak zmywa makijaż z szyi. Spytaj się matki, żony lub dziewczyny to ci wytłumaczą co to podkład i że makijaż to nie tylko szminka i cienie.