PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741834}

Blindspot: Mapa zbrodni

Blindspot
2015 - 2020
7,3 10 tys. ocen
7,3 10 1 10436
Blindspot: Mapa zbrodni
powrót do forum serialu Blindspot: Mapa zbrodni

Finał 2x9

ocenił(a) serial na 8

Mam mieszane uczucia, świetny odcinek, ciekawe zakończenie ale zastanawiam sie czy to nie za szybko? Jak myślicie kto na końcu zginął?

Mm dwie wersje.

Jeśli zginęła blondynka to lipa straszna bo bardzo ja lubiłem i tak na prawde bez niej następny sezon nie ma sensu. Wtedy doktor znika i zaczyna się nowe polowanie na niego i jego zemsta za żonę?

Druga, jesli zginie doktor została się shepard ranna, w nastepnym sezonie jesli będzie a na imdb zapowiadaja że tak, to znów wrócimy do początku, czyli uganianie się za sandstorm? Z tym że dochodzi do tego wątek brata Jane, wymazała mu pamięć więc teraz z nim będzie dużo wątków i czyżby będzie z nimi współpracował z Jane i FBI?

ocenił(a) serial na 5
fotodemini

Od 2x01 typowałem doktorka na tego kreta.To kiedy następne odcinki ? To już koniec czy przerwa jak w 1 sezonie ?

ocenił(a) serial na 8
Marcin5800

Z tego co widziałem w 2017 ma być dalej.

Marcin5800

również go podejrzewałem,

ocenił(a) serial na 8
fotodemini

Zakończenie czego?? sezon ma mieć 22 odcinki a 4 stycznia będzie kolejny odcinek

oglala

a nie dopiero w marcu?

ocenił(a) serial na 8
rafiq11

na stronie nbc - twórcy serialu podają datę 4 stycznia :)

fotodemini

Doktorek zginął. Miał broń w prawej ręce trzymaną za kolbę, potem przytulili się do pralki czy czegoś i było widać że blondi mu ją wyrwała bo rąsia pusta.
Zresztą wyrazy twarzy: ona wielkie zaskoczenie, u niego słabiej i do tego już uciekające życie gdyż powoli mu się oczka zamykały :D

PS: Zaktualizuje ktoś w końcu listę odcinków?! Ile może to czekać w kontrybucji, do psiejkostki!

ocenił(a) serial na 8
Cysiek1991

Dlatego ja korzystam z imdb bo na filmweb już któryś raz jest niedbalstwo i pomylone daty albo nie dodane.

http://www.imdb.com/title/tt4474344/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2

fotodemini

Jak dobrze że istnieje inna strona dzięki której mogę polegać na "byciu na bieżąco" i która mnie nigdy nie zawiedzie imgur.com/cLqx05X.jpg

ocenił(a) serial na 8
Cysiek1991

to jest wygodniejsze dla mnie:D https://zapodaj.net/images/d399354dc2cc6.jpg

fotodemini

Jeśli chodzi o Blindspot, drugi sezon tak nisko upadł że nikomu się go nie chce tłumaczyć? 1 sezon tłumaczono hmmm w 2 dni max, a teraz premiera w czwartki a napisy dopiero we wtorki czy coś się zmieniło? Jadę drugi sezon na angielskich napisach bo mam dosłownie obsrany grafik odcinkami XD

Cysiek1991

I Humans jest w niedziele o 22:00 naszego czasu :P

użytkownik usunięty
Cysiek1991

no, grupa słaba, wzięli sporo ciekawych rzeczy i jeszcze sie obrazaja za wytkniecia opoznien

ocenił(a) serial na 8

Dajcie sobie spokój tłumaczenie że powinnismy się cieszyć że wgl dostajemy napisy bo robią to za darmo jest żałosne. Nikt nie kazał im robić tego za darmo sami się zdecydowali i chcieli podzielić się tym z innymi. Ja to rozumiem pasja etc życie prywatne ale w XXI wieku takie wymówki dla mnie już nie działają. Ja też mam pasję życie prywatne itd ale jeśli się na coś decyduje to staram się to robić regularnie i jak najlepiej, a nie wykłócać się z fanami nie pasuje to nara albo po złości ci wgle nie zrobią, taka już jest nowa mentalność xxi wieku. Polacy zawsze narzekają. Szczerze mam ich w d***e angielski znam na tyle że dam radę ogarnąć ale nie oszukujmy się, przyjemniej jest ze szczegółami oglądać i zrozumieć wszystko. A to że zaczynają serial a potem go nie kończą to już całkowicie żenujące i widać że skoro robią tak z filmami to i w życiu, ludzie nie potrafią dokończyć to co zaczeli tylko przerzucają się na następne i zawsze wszystko jest nie dokończone.

ocenił(a) serial na 8
fotodemini

Biorą się za coś za co nie potrafią być odpowiedzialni i brać na siebie konsekwencję ;)

użytkownik usunięty
fotodemini

dokladnie

Cysiek1991

czego ty się spodziewałeś po tej grupie, raptem tylko do trzech seriali się naprawdę przykłądają, a resztę traktują po macoszemu.