Przestałem oglądać gdzieś w połowie 2 sezonu bo naiwność i syndrom deus ex machina co odcinek trochę nudzi. W końcu wyszło,że kosmici jej te tatuaże zrobili? Bo to byłoby bardziej prawdopodobne niż większość odcinków
Chciałbym wiedzieć czy serial nabrał więcej sensu i czy warto oglądać dalej. Czas jest cenny więc po co go tracić na mierny serial :D
Pierwszy był świetny i czekałem na drugi, gdzie od początku nic się nie kleiło a od śmierci tego śmiesznego genialnego gostka od blondyny to tragicznie się zrobiło. Brak pomysłów, rozwiązania z czapy w ogóle bez sensu i celu. I nie dałem rady ciągnąć dalej. Szukam czegoś bo w serialach posucha więc może spojżę na ten bo sam pomysł początkowy był dobry.
Sezon 3 napewno lepszy niż 2.Można powiedzieć że serial zatacza koło.Pojawia się milarder,ktõry jest głównym wrogiem.Odpowiada on za śmierč rodzicõw dwókji rodzeňstwa i ich dalszy " rozwój " Całe ich życie było elementem jego wizji i teraz chcą się zemścić. W tym sezonie Roman znõw jest sobą a to wielki plus dla serialu.Dodatkową ozdobą jest jeszcze piękna córka tego miliardera.