PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741834}

Blindspot: Mapa zbrodni

Blindspot
2015 - 2020
7,3 10 tys. ocen
7,3 10 1 10438
Blindspot: Mapa zbrodni
powrót do forum serialu Blindspot: Mapa zbrodni

Przestałem oglądać gdzieś w połowie 2 sezonu bo naiwność i syndrom deus ex machina co odcinek trochę nudzi. W końcu wyszło,że kosmici jej te tatuaże zrobili? Bo to byłoby bardziej prawdopodobne niż większość odcinków

RadoslawKamil

Obejrzyj to się dowiesz. Nie rozumiem podejścia, syndrom lenia?

Cysiek1991

Chciałbym wiedzieć czy serial nabrał więcej sensu i czy warto oglądać dalej. Czas jest cenny więc po co go tracić na mierny serial :D

RadoslawKamil

Trzeci sezon lepszy od drugiego.

Cysiek1991

Pierwszy był świetny i czekałem na drugi, gdzie od początku nic się nie kleiło a od śmierci tego śmiesznego genialnego gostka od blondyny to tragicznie się zrobiło. Brak pomysłów, rozwiązania z czapy w ogóle bez sensu i celu. I nie dałem rady ciągnąć dalej. Szukam czegoś bo w serialach posucha więc może spojżę na ten bo sam pomysł początkowy był dobry.

ocenił(a) serial na 5
RadoslawKamil

Sezon 3 napewno lepszy niż 2.Można powiedzieć że serial zatacza koło.Pojawia się milarder,ktõry jest głównym wrogiem.Odpowiada on za śmierč rodzicõw dwókji rodzeňstwa i ich dalszy " rozwój " Całe ich życie było elementem jego wizji i teraz chcą się zemścić. W tym sezonie Roman znõw jest sobą a to wielki plus dla serialu.Dodatkową ozdobą jest jeszcze piękna córka tego miliardera.