PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=756546}
7,3 3,0 tys. ocen
7,3 10 1 2961
6,7 3 krytyków
Blood Drive
powrót do forum serialu Blood Drive

Nie jestem człowiekiem hmm pruderyjnym lubię Jackass i tego typu humor , ale ten serial jest , ciężko mi to opisać cenzuralnymi słowami , jest okropny godzi w moje standardy moralności inteligencji itd , jak ktoś w ogóle zgodził się sfinansować coś tak strasznego , hektolitry krwi wylewane co odcinek , kiepskie dialogi , czy was to nie razi ? ten serial i jego producenci z nas kpią , sprawdzają czy nasze społeczeństwo już tak zdziczało i zaaprobuje coś tak masakrycznego , a po wpisach większości widzę że odnieśli sukces, nie oceniam czegoś czego nie widziałem o nie , nie jestem naszym ministrem kultury , nie oceniam czegoś czego nie widziałem , i z tym wpisem miałem poczekać do końca sezonu ( mam nadzieje że na nim się skończy ) ale jak dziś usłyszałem zwrot ,, Ona jest dla ciebie Matką Boską albo k*rwą ,, nie jestem nawiedzonym pisowcem , gardzę nimi , do kościoła też mam raczej luźny stosunek , ale coś takiego !? to jest chore , ten serial przekracza wszelkie granice przyzwoitości i moralności , a co za tym idzie , nasze godności , szanujmy się proszę , a zanim dodacie pewnie nie przychylny mi komentarz , pamiętajcie że napisał to fan Piły i Jackasów .:)

cywilfil

Zgadzam się z tobą , oglądając Blood Drive nie wiem czego spodziewać się w każdym kolejnym odcinku poziom głupoty bije większość seriali na głowę . Ale to taki nic niewarty odmóżdżacz przy piwku.

ocenił(a) serial na 7
cywilfil

Bredzisz człowieku. A Piła i Jackass to nie są jakieś nadzwyczajnie mocne produkcje by się tym tak podniecać i chwalić kilkukrotnie w tym bełkotliwym wpisie.

ocenił(a) serial na 5
subzero0pl

Z tego bełkotu wynika, że ten serial przekroczył wszelkie granice tekstem o Matce Bosce, dafak?

ocenił(a) serial na 7
cywilfil

Japa tam.