Świetny 42 minutowy odcinek, idealnie podsumował ten sezon. Ciekawe jak z 4 będzie
Świetny odcinek, chyba najlepszy w całym serialu! Ale jak uświadomiłeś mi że to koniec sezonu masakra! Chcę więcej! :)
Też nie wiedziałem, że to już finał, oglądam i w 20 minucie patrze a tam napis w rogu "Season finale"...
Odcinek no zajebisty ładnie podsumował cały sezon , szczerze [Mały Spoiler wole ostrzec!] to chyba pierwszy raz serial o futbolu miał w sobie Tyle futbolu xd. Chodzi mi że mecz trwał dość długo ;d.
Fajnie że zrobili 42 minutowy odcinek , ale szkoda że to już koniec sezonu... Strasznie szybko się skończył
A i jakby ktoś znał utwory które były w ostatnim odcinku a ukazało ich się parenaście i niektóre naprawdę fajne to może napisać je np. tutaj ;d.
Prosze bardzo
Counterfeit Junkies - "How the Mighty Fall"
Rob Hodge - "Turn Up the Sound"
Chapeumelon - "Encore Une Nuit"
Lil Weavah Shorty and Chops - "We Hit the Club"
Roman Candle - "Eden Was a Garden"
Manafest - "4321"
The Distillery - "Steady Rockin'"
Boink - "Slut"
Rivethead - "Electrik"
Pre-Fight Hype - "Breakneck"
Ocha La Rocha - "You Baby You"
Flash Lightnin' - "Flash Lightnin'"
Mike-E - "Stamina"
Autozamm - "Day to Day"
Kustoo - "King"
Rev Theory - "Hell Yeah"
chyba nie ogladales 'friday night lights', skoro uwazasz, ze w ostatnim odcinku bms bylo duzo futbolu :P poza tym sam motyw przewodni z boiskiem w polu kukurydzy równiez zgapiony z FNL z odcinku o meczu na jakims tam polu, w błocie ;]
Ale przecież cały ten serial jest zgapiony i w każdym odcinku są jakieś nawiązania i nawet jak nie wiemy do czego jest śmiesznie