PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=718443}

BoJack Horseman

2014 - 2020
8,6 69 tys. ocen
8,6 10 1 69293
9,0 45 krytyków
BoJack Horseman
powrót do forum serialu BoJack Horseman

6 sezon!

ocenił(a) serial na 10

W częściach – pierwsza 25 października a druga 31 stycznia.
OSTATNI sezon... ;.....;

ocenił(a) serial na 10
kubix28

I jeszcze zwiastun: https://www.youtube.com/watch?v=ZOGxOQxXjdo .

ocenił(a) serial na 10
kubix28

Kurde, sam nie mogę uwierzyć że to koniec, ale z drugiej strony lepiej zakończyć w dobrym stylu niż stać się tasiemcem ;..;

ocenił(a) serial na 10
kubix28

Bojack popełni samobójstwo w ostatnim odcinku.

ocenił(a) serial na 10
qst_fw

Jak już to w przedostatnim, bo one są najmocniejsze

kubix28

w końcu wiem kiedy BoJack powraca! teraz mogę odliczać dni, minuty i sekundy ;) to jest jeden z tych seriali które autentycznie z sezonu na sezon są tylko lepsze i lepsze. jestem pod ogromnym wrażeniem scenarzystów BoJacka. nadal pamiętam jak "Free Churros" rozłożyło mnie na łopatki (szok, że na rozdaniu nagród Emmy BoJack z tym odcinek przegrał z 'The Simpsons'... żenada).

w sumie sama nie wiem czemu mnie zdziwiło to, że 6 sezon będzie ostatnim. SPOILER: oglądając finał 5 sezonu gdy BoJack wyjechał na odwyk właśnie tak sobie pomyślał, że najpewniej to początek zakończenia tej całej historii. wiadomo - przykro, niemniej wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć. a wierzę, że twórcy zakończą BoJacka Horsemana na wysokim poziomie :)

ocenił(a) serial na 10
isobel

Może będzie za szybko,ale: już pierwszy odcinek pokazuje,że będzie grubo
Plus w necie się natknąłem na opinie,że to jest najlepszy sezon. Także jest co oglądać
Plus kontynuują/wspominają pewien wątek,który mnie wtedy położył na łopatki zakończeniem.

kubix28

Bez spojlerów: wciągnęłam wszystkie wszystkie nowe odcinki naraz. Najlepszy sezon.

ocenił(a) serial na 8
bairiki

Moim zdaniem najsłabszy ten Sezon i co to za pomysł dzielić sezon na dwa. Ostatnio z każdym sezonem filmów na netflixie coraz gorzej

kubix28

pierwszy odcinek nowego sezonu jeszcze przede mną i zaintrygowałeś mnie strasznie tą kontynuacją tórej zakończenie w E1 rozwala na łopatki . jestem w stanie jak najbardziej uwierzyć , że ten sezon jest najlepszym ze wszystkich :)