Groszego nigdy nie widzialem, zmarnowany potecjal, ten serial mogl trwac jeszcze dobre 3 sezony.
Mógł i miał trwać dłużej. Twórcy serialu mieli pomysł i chęci na kolejne sezony, ale to była decyzja netflixa.
Właśnie bardzo dobrze, że się skończył. Dalsze ciągnięcie tego tylko popsułoby ten serial jak wiele innych. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonany.
No to bojack dostał mocno, zakończenie jest okropne. Przed ostatni odc byłby lepszy
Dla mnie też serial się skończył na przedostatnim odcinku jakby. Od dawna myślałam, że właśnie w tę stronę zmierza Bojack. Było kilka wskazówek w serialu, że tak to może się skończyć. Z drugiej strony ostatni odcinek daje nadzieję.
Przedostatni odcinek jest moim ulubionym. Ale nie zgadzam się żeby był tym ostatnim. Dla mnie dwa ostatnie odcinki są świetnymi do siebie kontrastami w których był Bojack. W przedostatnim w świecie umarłych i ostatni w świecie żywych. Ostatni odcinek oglądam sobie wielokrotnie bo daje mi dużo refleksji życiowych. Dzięki niemu zrozumiałem, że nie warto wszystko tak przeżywać, bo może zawsze się coś jakoś ułożyć. Do puki żyjemy, warto żyć i cieszyć się życiem, nawet jeżeli ci których kochamy nie ma już z nami.
Co do Twojego komentarza, że dobrze, że już się serial skończył to się nie zgodzę. Twórca serialu od samego początku miał plan na wiele sezonów, ale niestety netflix postanowił inaczej. W ostatnim sezonie wszystko wydaje się takie trochę upchane, za szybko to szło. Przemiana Bojacka powinna trwać dłużej.
Może jak obejrzę jeszcze raz serial to spojrzę na to z innej perspektywy, kto wie ;) na pewno wrócę tu jeszcze :D pozdrawiam serdecznie.