PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8174
Bodo
powrót do forum serialu Bodo
ocenił(a) serial na 2
marysia000_filmaniak

A konkretnie to co było takie "świetne"?

ocenił(a) serial na 10
cezarro

całokształt ;)

ocenił(a) serial na 10
cezarro

A właściwie to podobała mi się scena występu. "Mnie się każda kobieta podoba" było kapitalne, ale jak Bodo-Schuchardt zaśpiewał: "Tylko Ty" to popłakałam się ☺

marysia000_filmaniak

A za co te owacje akurat dla Schucharda? Był dobry, to fakt ale Antek wcale nie był gorszy.

ocenił(a) serial na 10
Chimera_2

Antek to był tak drewniany, że się nie dało patrzeć, a Schuchardt uratował honor tej postaci

ocenił(a) serial na 2
marysia000_filmaniak

Popieram. Antoś udający (bo przecież nie grający) młodego Junod był tragiczny. Suchardt zdecydowanie podnosi poprzeczkę. No ale Schichardt to aktor, a Królikowski to amator, któremu się wydaje, że jest aktorem.

ocenił(a) serial na 10
cezarro

Wyjąłeś/ęłaś mi to z ust! Mój 13-letni kuzyn zagrałby Bodo lepiej niż młody Królikowski

ocenił(a) serial na 10
Chimera_2

powiem tak, gdyby prawdziwy Bodo zobaczył młodego Królikowskiego w akcji, to by się załamał

marysia000_filmaniak

Bzdura, był bardzo dobry jako początkujący, za to pełen zapału aktor. I miał urok. Nowy aktor też jest dobry ale żadnej przepaści tu nie widzę. Antek jako Bodo był bardziej żywiołowy a zarazem jeszcze zagubiony. Był wiarygodny.

ocenił(a) serial na 10
Chimera_2

Grał jak Bodo. Bo do d...

ocenił(a) serial na 2
Chimera_2

Fajnie, że tak uważasz. A każdy kto nie podziela twojego uważania to , że cię zacytuję: "spuszcza się", "robi laskę" lub pisze "bzdury". Potężna argumentacja. Konsultowałeś to z lekarzem?

ocenił(a) serial na 10
cezarro

To do mnie było?

ocenił(a) serial na 2
marysia000_filmaniak

Skąd? Do "sympatycznego" kolegi, który również komentuje Twoje odczucia. Pod nickiem jest odnośnik do kogo wypowiedź jest adresowana:)

ocenił(a) serial na 10
cezarro

OK, przepraszam
A wgl to niedługo chyba "Piętro wyżej bd w TVP 1. Dam znać kiedy

ocenił(a) serial na 1
marysia000_filmaniak

już było,w sobotę rano :)

ocenił(a) serial na 10
gamertr

Nie szkodzi. Jest na yt, kiedyś podam link

ocenił(a) serial na 10
cezarro

A wgl to widzę że dwa obozy powstały hehe

ocenił(a) serial na 2
marysia000_filmaniak

Jak zawsze:). Jedni lubią kupę, drudzy pomarańcze:) i zgadnij teraz co jest czym:)? Szkoda tylko, że zatraca się niekiedy różnica pomiędzy "ciętością", a prostactwem.

ocenił(a) serial na 10
cezarro

No tak, ja rozumiem, że nie wszystkim musi się podobać to samo. Tak jak właśnie w "Piętro wyżej" (spoiler) tych dwóch pączków się kłóciło. Zaraz z tego Antek vs Schuchardt zrobi się bitwa Bodo vs Bodo