PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8165
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

Jak dla mnie będzie to kolejny świetny polski serial z udziałem młodych, utalentowanych aktorów, miałam okazję statystować na planie tego serialu, a wszystko dzięki Galerii Twarzy ATV z Łodzi. Jakiś czas temu zapisałam się do ich banku twarzy i dzięki temu skontaktowali się ze mną i zaproponowali mi statystowanie na planie Bodo. Aktorzy przesympatyczni, a agencja ATV zadbała o mnie żebym czuła się dobrze na planie tego serialu. Nie mogę się doczekać już tego serialu.

inka28_filmweb

Ja także się nie mogę doczekać bardzo lubię seriale muzyczne, a do tego historia życia Eugeniusza Bodo jest naprawdę bardzo interesująca .

ocenił(a) serial na 1
inka28_filmweb

Dobrze sie Pani czuje?

GTA1

nie bardzo wiem o co Panu chodzi?

inka28_filmweb

jak to "kolejny"?

ocenił(a) serial na 2
inka28_filmweb

A może Pani wskazać jakiś poprzedni skoro ten jest " kolejny"?

cezarro

weźmy chociażby Miasto 44. Moim zdaniem film rewelacyjny, po obejrzeniu go nie mogłam długo dojść do siebie, taki prawdziwy, nie przerysowany, zagrało w nim wielu młodych świetnych aktorów i wzięło w nim również udział wielu statystów z Galerii Twarzy ATV z Łodzi. moim zdaniem jest nam potrzeba więcej takich filmów.

inka28_filmweb

Miasto 44 rewelacyjny?!
Totalny gniot kosmicznie przerysowany i nie mający wiele wspólnego z rzeczywistością.
Pod wieloma względami dno i wodorosty.
A Pani wypowiedzi są zwykłymi, wręcz prostackimi kryptoreklamami pośledniej firmy zajmującej się statystami.

ocenił(a) serial na 2
inka28_filmweb

Czyli kwestia nieporozumienia. Napisała Pani: "Jak dla mnie będzie to kolejny świetny polski serial z udziałem młodych, utalentowanych aktorów". Pytałem więc o serial. Miasto 44 serialem raczej nie jest:). Ale skoro już przy tym filmie jesteśmy. Szanuję Pani zdanie opinie, niestety w żadnej mierze nie mogę się z nią zgodzić. Podjąłbym polemikę gdyby akurat to forum nie było dedykowane serialowi "Bodo na niby":). Pozdrawiam.