PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8174
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

krolikowski w ogolesienienadaje do tego filmu, zenujaca sokolowska wredna jak wszedzie, ten serial to wielki zal i moje ogladanie zakonczone

waga55

Sokołowska mój drogi to bardo dobra aktorka, po prostu gra taką postać chyba ci się fikcja z rzeczywistością pomyliła .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

wez spieorzaj z mojego tematu bo piszesz dyrdymaly..troche ealnosci i doswiadczenia bo wypowiadasz sie jak malolata a ja juz przezylem pol wieku

waga55

Tym postem udowodniłeś kto tutaj jest małolatą - Widać że nie masz żadnych argumentów i jedyne co ci pozostało w takim przypadku, to obrażanie drugie osoby - BRAWO naprawdę BRAWO !

ocenił(a) serial na 1
buterfly

Jak widac nie rozumiesz podstawowych zwrotów. Radze sie dokształcić a nie polemizować z kimś kto skończył trchę szkół i ma wysokie iq. Pa

waga55

Ta bardzo widać po twoich wpisach, jakie masz wysokie Q i ile szkół skoczyłeś - a jest to Q na poziomie 0 i a szkoła to to może i skończyłeś ale tylko podstawową .

ocenił(a) serial na 1
buterfly

Sokolowska jest dno i byla dnem w na dobre..jak jeszcze ogkadalem ten badziew ale nie lubie wredzioli i tyl a ten typ taki jest.

waga55

DLACZEGO w serialu,BODO NIE MA CZARNYCH WŁOSOW, tylko jasny szatyn - bląd. przeciez on był brunetem! Nie dobry aktor i jeden i drugi. Dlaczego aktorzy nie wypowiadają wyraźnie to słynne "l - ł"?

Mo_mo

I jeden i drugi aktor nie pasuje do Bodo.. "? Pola Negri - zupełnie inna, dlaczego twórcy serialu nie wzięli pod uwagę ówczesnej mody - na wampira - czarne włosy, oczy podkrążone itd. Takie wtedy były ikony kina zanim nastała Joan Harlow i Marilyn Monroe. Herbuś zupełnie nie pasuje do Poli Negri.

ocenił(a) serial na 1
Mo_mo

Nie wiem. Nie znam. Przestałem oglądać to Gów..po 2 odcinku. Rodzina ogląda i mowia ze po zmianie aktora nic sie nie poprawiło, Nadal D N O :) Czyli jak zwykle to samo w polskim kinie.