PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,1 tys. ocen
6,8 10 1 8145
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

Abstynencja Bodo

ocenił(a) serial na 5

Wiadomo,że po wypadku Bodo stał się abstynentem. Wspomniał o tym w 9.odcinku. Ale już w odcinku 10. widzimy go pijącego. A odcinek 12? Pije kilka razy z Morycem. Kompletnie się upija na Powiślu,a po powrocie z Berlina woła do Moryca
"Musimy się napić". Jak to więc jest? Przecież fakt CAŁKOWITEJ abstynencji aktora był powszechnie znany.Dlaczego twórcy filmu zmienili nawet coś takiego?

ocenił(a) serial na 5
chrapczyk

Udajesz, ze nie wiesz? Ten serial przeplata fakty historyczne z frywolna wizja scenarzystow. To nie jest dokument historyczny, a szkoda, nawet bardzo...

Qjaf

Każdy serial to wizja reżysera i scenarzystów na dany temat .

Dokument mieliśmy przedstawiony po serialu, więc myślę że każdy powinien być zadowolony .

ocenił(a) serial na 3
buterfly

Jasne, pod warunkiem że w tej wizji nie przeinacza się oczywistych faktów.Ale to już problem ludzi odpowiedzialnych za tą słabiutką produkcję, bo niezłe gromy sypią się na szczęście na ich głowy :)

bloganka

Po pierwsze jest to serial jednak fabularny, nigdzie jest powiedziane że jest to dokument o tym artyście .

Po drugie na szczęście sypią się, też podziękowania ;)

ocenił(a) serial na 3
buterfly

Oczywiście...ale to serial fabularny o autentycznej postaci,a jako odbiorca mam prawo oczekiwać pewnej rzetelności ! A jak dobry jest ten serial pokaże czas ...i zweryfikowali już widzowie.

bloganka

Co do weryfikacji to to pragnę zauważyć, każdy weryfikuje ten serialu inaczej .

ocenił(a) serial na 5
buterfly

Przecietny widz nie ma pojecia kim byl Bodo i chce poznac jego zycie. Zycie, a nie wizje rezysera.

Qjaf

Chyba nie doceniasz przeciętnego widza .

ocenił(a) serial na 5
buterfly

Przeceniam. Duza czesc Polakow doslownie nie kojarzy Dmowskiego czy Paderewskiego, a ma znac Bodo? Z czym do ludzi.

Qjaf

Jeżeli nie znają to nie nazwałbym ich Polakami .

ocenił(a) serial na 5
buterfly

No wiec:)

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Dziubdziusiu!?

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Dziubdziuś np. dziękuje:)

cezarro

Tobie nie mam za co dziękować .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

A ty niezmiennie bystry jak woda w studni:). Nie mnie dziubdziusiu, nie mnie dziękujesz:). Komu? No przecież samo to napisałeś więc powinieneś wiedzieć:). Pa:)

cezarro

Gdybyś nie próbował się ze mną kłócić to widziałbyś inne komentarze .

.

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Gdybyś próbował czytać ze zrozumieniem zamiast wszędzie doszukiwać się kłótni to rozumiałbyś sens i znaczenie komentarzy, szczególnie własnych:). Pa:)

cezarro

Również ci tego życzę Pa .