Nie wiem - czy ta krytyka to tak "dla zasady", że jest z aktorskiej rodziny, to trzeba go zjechać? Przecież on jest bardzo dobry w tym serialu, innych jego ról nie widziałam.
Bardzo dobrze oddał młodego, nieopierzonego i totalnie naiwnego kandydata na gwiazdora, który póki co posiada jedynie wielki zapał a potem się "wyrabia". Mnie ujął.
Mnie również. Także nie widziałam go w innych filmach,ale tutaj bardzo mi się podoba. Jest świetny.
Dzięki za odpowiedź i za podzielenie mojej opinii. Królikowski jest bardzo dobry a ta jego przedwczesna krytyka, jeszcze na długo przed rozpoczęciem emisji serialu i te "lajki" pod tamtymi opiniami wynikają chyba ze złośliwości i jakichś dziwnych uprzedzeń. Ja nie mam do niego zastrzeżeń. Moim zdaniem spisał się jak należy.
Obejrzałam przed chwilą odcinek 4 i zgadzam się z tobą w roli młodego Bodo wypadł bardzo przekonująco jak dla mnie to podołał zadaniu.
Niestety już taki los dzieci aktorów w czym by nie zagrali to zawsze ludzie będą gadać ,że "po znajomości"
Role w Bodo pewnie też mu rodzice załatwili no bo jakże inaczej heh :)
Dokładnie, taki mamy naród hejterski, niestety. Zero obiektywizmu u niektórych. Bo jak można krytykować obsadzenie danego aktora w roli PRZED obejrzeniem go w danej roli????