PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8165
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

Mam pytanko a mianowicie Czy serial od początku był planowany na 1 sezon ? Wyczytałem że kończy się śmiercią protagonisty także wiadomo że kolejne sezony nie powstaną. Ale zastanawiam się czy jest to logicznie rozpisana historia która ma swój początek środek i koniec ładnie upchane w 1 sezonie czy też historia w stylu mamy akcje typową dla 1 sezonu niewiele się dzieje wprowadzają wątki po czym nagle się dowiadują że muszą to zakończyć na 1 sezonie i na prędce jakieś zakończenie z dupy wymyślają na 2/3 epki. Także jak sprawa ma się w temacie Boda ?? ( bo widzialem kiedyś 1 ep na tvp i nie daje mi spokoju temat bo ten jeden odcinek mnie nawet wkręcił mimo że królikowski i wgl ;p )

mordarg

Od początku serial był planowany na 13 odcinków - czyli tylko jeden sezon .

Oprócz tego serial prawdopodobnie doczeka się wersji kinowej .

News : http://www.telemagazyn.pl/artykuly/bodo-serial-o-eugeniuszu-bodo-doczeka-sie-wer sji-kinowej-52075.html

buterfly

hmm to fajnie ;) musze obczaić tym bardziej że Schuchardt to wg mnie świetny aktor który dopiero wchodzi na salony aczkolwiek Swoją naturalnością i oddaniem roli zjada na śniadanie jakiś adamczyków czy karolaków :) Dużo jest akcji z okresu II-giej wojny czy zmarginalizowano ten etap jego życia skupiając się stricte na jego karierze medialnej / teatralnej ???

mordarg

Raczej bardziej skupiano się na jego karierze teatralnej i filmowej .

buterfly

ok dzięki za odp