PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8165
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

Niestety. Mimo, że serial po zmianie aktora grającego Bodo i tak trochę siadł, to pojawienie się Kazadi zabiło całkowicie jakikolwiek dotychczasowy klimat. praktycznie każda scena z nią fatalna. Najchętniej bym przewijał momenty, w których ona się pojawia.

ocenił(a) serial na 5
GoldenBoyM

Wedlug mnie na tle beznadziejnej "Ady" czy fatalnej Prochniak to ona wypadla wrecz bardzo dobrze.

ocenił(a) serial na 9
Qjaf

Nora Ney to porażka serialu już po całości. Nie zdziwiłoby mnie wcale, gdyby jej droga do serialu była w nim właśnie przedstawiona.

GoldenBoyM

Dla mnie Kazadi nie odbija od większości. A ten smutek w oczach wszystkich i drętwotę na scenie jest ciężko strawić.
Można byłoby przyjąć, ze taki był w domowym zaciszu (bo o tym niewiele wiadomo).
Ale jego wypowiedzi w wywiadach zawsze były dowcipne. W oczach miał chochliki i rozbrajający uśmiech na twarzy.
A w tym serialu wygląda jakby wiecznie bolały go zęby.
Skoro reżyser stworzył fikcyjną postać, to powinien też nadać fikcyjne nazwisko.
Tylko wtedy nie oglądałoby tyle osób.

GoldenBoyM

Kazadi właśnie oddała charakter Reri bardzo dobrze .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Bo ty oczywiście znałeś Reri i wiesz jaki miała charakter:). A może Kazadi tak zwyczajnie pasuje do twojej wizji Reri, nie?

cezarro

Człowieku zachowane są jeszcze przedwojenne wywiady, z przyjaciółmi Eugeniusza Bodo w których opowiadają o Reri .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

No coś ty?!? I cóż ty takiego w tych wywiadach i opowieściach przeczytałeś, że wiesz jaki ona (Reri) miała charakter?!

cezarro

Jeżeli człowiek posiada rozum, to może się domyśleć jaka była Reri .

Nie wymagam tego od ciebie, bo po prostu go nie posiadasz .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cezarro

Robisz z siebie głupka .

Dobrze jest wiadomo jaka była Reri - zachowywała się jak duże dziecko lubiła ładne stroje .

Po za tym nie stroniła od alkoholu, była od niego wręcz uzależniona dobrą zabawą także nie pogardziła .

Tak właśnie Kazadi przedstawiła Reri - Ale ty oczywiście będziesz brnął dalej i temu zaprzeczał .

ocenił(a) serial na 6
GoldenBoyM

Kazadi miała zagrać Reri i bardzo dobrze ją zagrała. Oglądałem Czarną Perłę i nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że była ona żadną aktorką. Przed kamerą prezentowała się sztucznie, chociaż nie można jej odmówić pewnego uroku. Tyle. Natomiast Kazadi zagrała swoje. To serial jest taki, to akcja idzie w tą stronę, to nie Kazadi popsuła serial, ale jego twórcy...

ocenił(a) serial na 4
GoldenBoyM

bez przesady. wypadla w miare przyzwoicie