Po obejrzeniu ostatniego odcinka, pewnie wielu ludzi dojdzie do podobnego do mojego wniosku, że władze ruskich były dla Polaków zwykłymi komunistycznymi gnojami...
Czasy stalinowskie były niewątpliwie czasami bandyckimi. Represje dotykały wszystkich, bez względu na narodowość. Szacunkowe liczby wskazują na 15 milionów ofiar samej kolektywizacji w obrębie ZSRR i Ukrainy.
I nie rozumiem z czego tak się cieszy p. buterfly?
Co jest śmiesznego w tym, ze władze radzieckie były zbrodniczymi "gnojami"?
Gdzie się cieszę ?
Napisałem że to niestety prawda .
Widać że jeszcze czytanie ze zrozumieniem się kłania - oj biedaczku .
No widzę. Dziubdziusiu, nie przerażaj mnie!?
"Niestety ale tak było ):"
Nie widzisz jaki to emotikon?
Aha? A ja zawsze myślałem, że:
:) radość
:( smutek
Jesteś naturalnie pewien, że ci się nie pochrzaniło jak zwykle:)
No jak to tam jest u trolli, co?
O tym za chwilę.
Kończ dziubdziusiu (o rany, ale przez przypadek trafiłem:) jeden temat i przejdziemy do następnego. Dwóch na raz nie ogarniasz (bez podtekstów:)).
Jak to jest z emotikonami, co?
:) i :(
który co oznacza według dziubdziusia:)
Oj wyłazi:)
A gdzie ty ten smutek w takiej wersji znalazłeś, co? Pewnie tam gdzie resztę swoich odkrywczych mądrości:), którymi nas raczysz:)
A możesz mi powiedziesz w taki razie łaskawie, jakimi to ty odkrywczymi mądrościami nasz raczysz ?
No proszę chętnie posłucham .
Skończ jeden temat, zacznij drugi. Dwóch na raz nie ogarniasz. Gdzie znalazłeś rzeczony (znasz znaczenie słowa "rzeczony") emotikon.
Są dwa rodzaje napisałem ci to .
Taki znak ): - też jest stosowany .
Troll wychodzi z ciebie z każdego komentarza .
Gdzie taki znak jest stosowany? Gdzie? U ciebie w twojej pochrzanionej głowie? Gdzie? Powiedz oszołomie gdzie taki znak znalazłeś?
To kolejny przykład tego, że pleciesz jak potłuczony co ci ślina na język przyniesie. Nie bierzesz za swoje słowa żadnej odpowiedzialności i obrażasz ludzi. Przyjrzyj się naszej dzisiejszej wymianie. Starałem się być dla ciebie miły udając, że nie dostrzegam twojej zaczepno agresywnej postawy. I co ty robisz? Traktujesz mnie od kretynów i trolli. I zaraz będziesz płakał, że cię ktoś obraża bo odpowiada twoim językiem. Chcesz tego?
Odpowiedz mi najpierw na moje pytanie, jeżeli tego samego wymagasz ode mnie .
Po drugie kto kogo obraża ?!
To ty nie bierzesz absolutnie żadnej odpowiedzialności, za swoje chamskie słowa w stosunku do innych .
Obrażasz wszystkich jak leci .
Jesteś zwykłym hipokrytą .
Konkrety dziubdziusiu, konkrety. Będzie już tego twojego tradycyjnego mielenia o niczym. Dzisiaj i teraz. Czym cię obraziłem?
Ok.
Obraziłeś mnie dziubdziusu słodki:) wyzywaniem mnie od trolli i kretynów. Bo co? Bo zastanowiła mnie twoja radość z barbarzyństwa bolszewików?
Aż się sam sobie dziwię, że cię od razu nie potraktowałem językiem twoich kolegów:)
Kpinę sobie człowieku urządzasz .
Poczytaj swoje posty i zobacz jakich ty, używasz słów w stosunku do ludzi to pogadamy .
Jaka jest korzyść dla Bodo z waszych głupich kłótni? Zachowujecie się jak banda mało inteligentnych szczeniaków.
Jeśli chcecie się nadal kłócić i obrażać, to proszę opuście ten wątek, albo najlepiej całe Forum dotyczące Eugeniusza Bodo...