PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,1 tys. ocen
6,8 10 1 8145
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

Koniec serialu

ocenił(a) serial na 8

Po obejrzeniu ostatniego odcinka, pewnie wielu ludzi dojdzie do podobnego do mojego wniosku, że władze ruskich były dla Polaków zwykłymi komunistycznymi gnojami...

konradekxyz

Niestety ale tak było ):

ocenił(a) serial na 2
buterfly

A ciebie co tak w tym raduje? Zajadów ze szczęścia sobie nie narób.

ocenił(a) serial na 2
konradekxyz

Czasy stalinowskie były niewątpliwie czasami bandyckimi. Represje dotykały wszystkich, bez względu na narodowość. Szacunkowe liczby wskazują na 15 milionów ofiar samej kolektywizacji w obrębie ZSRR i Ukrainy.
I nie rozumiem z czego tak się cieszy p. buterfly?
Co jest śmiesznego w tym, ze władze radzieckie były zbrodniczymi "gnojami"?

cezarro

Gdzie się cieszę ?

Napisałem że to niestety prawda .

Widać że jeszcze czytanie ze zrozumieniem się kłania - oj biedaczku .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

To po jaką cholerę wstawiłeś emotikon?

cezarro

Oj a widzisz jaki to emotikon cz już ci się rzuciło, na oczy z tego twojego kretynizmu ?

ocenił(a) serial na 2
buterfly

No widzę. Dziubdziusiu, nie przerażaj mnie!?
"Niestety ale tak było ):"
Nie widzisz jaki to emotikon?

cezarro

) : To znak smutku mój drogi -

( : A tak radości .

Ale dla trolla to wszystko jedno .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Aha? A ja zawsze myślałem, że:
:) radość
:( smutek
Jesteś naturalnie pewien, że ci się nie pochrzaniło jak zwykle:)
No jak to tam jest u trolli, co?

cezarro

A ty jesteś naturalnie pewny że masz po kolei w głowie ?

ocenił(a) serial na 2
buterfly

O tym za chwilę.
Kończ dziubdziusiu (o rany, ale przez przypadek trafiłem:) jeden temat i przejdziemy do następnego. Dwóch na raz nie ogarniasz (bez podtekstów:)).
Jak to jest z emotikonami, co?
:) i :(
który co oznacza według dziubdziusia:)

cezarro

): To też smutek .

( : Nie zrobiłem takiej buźki .

Oj troll wyłazi pełną gębą .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Oj wyłazi:)
A gdzie ty ten smutek w takiej wersji znalazłeś, co? Pewnie tam gdzie resztę swoich odkrywczych mądrości:), którymi nas raczysz:)

cezarro

A możesz mi powiedziesz w taki razie łaskawie, jakimi to ty odkrywczymi mądrościami nasz raczysz ?

No proszę chętnie posłucham .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Skończ jeden temat, zacznij drugi. Dwóch na raz nie ogarniasz. Gdzie znalazłeś rzeczony (znasz znaczenie słowa "rzeczony") emotikon.

cezarro

Są dwa rodzaje napisałem ci to .

Taki znak ): - też jest stosowany .

Troll wychodzi z ciebie z każdego komentarza .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Gdzie taki znak jest stosowany? Gdzie? U ciebie w twojej pochrzanionej głowie? Gdzie? Powiedz oszołomie gdzie taki znak znalazłeś?
To kolejny przykład tego, że pleciesz jak potłuczony co ci ślina na język przyniesie. Nie bierzesz za swoje słowa żadnej odpowiedzialności i obrażasz ludzi. Przyjrzyj się naszej dzisiejszej wymianie. Starałem się być dla ciebie miły udając, że nie dostrzegam twojej zaczepno agresywnej postawy. I co ty robisz? Traktujesz mnie od kretynów i trolli. I zaraz będziesz płakał, że cię ktoś obraża bo odpowiada twoim językiem. Chcesz tego?

cezarro

Odpowiedz mi najpierw na moje pytanie, jeżeli tego samego wymagasz ode mnie .

Po drugie kto kogo obraża ?!

To ty nie bierzesz absolutnie żadnej odpowiedzialności, za swoje chamskie słowa w stosunku do innych .

Obrażasz wszystkich jak leci .

Jesteś zwykłym hipokrytą .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Konkrety dziubdziusiu, konkrety. Będzie już tego twojego tradycyjnego mielenia o niczym. Dzisiaj i teraz. Czym cię obraziłem?

cezarro

Od ciebie oczekuje tego samego .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Ok.
Obraziłeś mnie dziubdziusu słodki:) wyzywaniem mnie od trolli i kretynów. Bo co? Bo zastanowiła mnie twoja radość z barbarzyństwa bolszewików?
Aż się sam sobie dziwię, że cię od razu nie potraktowałem językiem twoich kolegów:)

cezarro

Kpinę sobie człowieku urządzasz .

Poczytaj swoje posty i zobacz jakich ty, używasz słów w stosunku do ludzi to pogadamy .

ocenił(a) serial na 2
buterfly

Tu i teraz dziubdziusiu bezjajeczny:)

cezarro

Czytaj ze rozumieniem .

Żegnam .

ocenił(a) serial na 8
buterfly

Jaka jest korzyść dla Bodo z waszych głupich kłótni? Zachowujecie się jak banda mało inteligentnych szczeniaków.
Jeśli chcecie się nadal kłócić i obrażać, to proszę opuście ten wątek, albo najlepiej całe Forum dotyczące Eugeniusza Bodo...

konradekxyz

Bardzo chętnie nie kłóciłbym się z cezarro - Niech tylko tylko takie chamstwo, jakie prezentuje zostawi dla siebie .