PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8174
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

Producenci modlą się aby Schuchardt ściągnął przed ekrany widzów. Patrząc jednak na ten nijaki, infantylny scenariusz raczej nie ma siły, która zrobi coś z tego badziewia. Przedpremierowe pokazy fragmentów zapowiadały katastrofę ale jej rozmiar przerósł oczekiwania. Miał być monument, a wyszła monumentalna klapa. Tragiczne zdjęcia, kiepski montaż, żałosna scenografia, muzyka od czapy poza coverami z epoki, prymitywna, płaska reżyseria, zero klimatu. Oglądalność mówi sama za siebie.

ocenił(a) serial na 6
cezarro

Chyba przesadzasz. Zarzuty odnośnie techniki, scenografii itd trafne, mnie samego irytują drżące ujęcia, brak finezji, ale tragedią tego bym nie określił. Tym bardziej, że scenariusz całkiem ciekawy. Na pewno nie można nazwać tego klapą. No i szmira? Coś za dużo chyba w ocenie emocji,

cezarro

No ale jeśli o ciebie chodzi, to oglądalność jest super, bo oglądasz każdy odcinek i komentujesz bez wytchnienia hejtując na potęgę. Ktoś ci za to płaci czy coś? Bo jeśli nie, to to wygląda to na jakąś obsesję, żeby po każdym odcinku wypluwać z siebie bezsensowne hejty.
Nie podoba ci się, to nie oglądaj zamiast pisać po kilka negatywnych komentarzy dziennie. Masz problemy.....

ocenił(a) serial na 3
Kamilla_mak

Co do oglądalności to prawda. I nie ma co zakłamywać faktów. Nawet w Wielkanoc Bodo nie był hitem... mimo poteżnej promocji.

Sitka89

W Wielkanoc ludzie świętują i spotykają się z rodzinami. Ale ja oglądałam odcinek. I uważam, że serial jest fajny a Królikowski gra dobrze.

cezarro

Mam wrażenie, że jakieś multikonto spuszcza się w wielu wątkach nad tym Schuchardtem, Królikowski bardzo dobrze zagrał młodego Bodo.

cezarro

Mam wrażenie, że jakieś multikonto spuszcza się w wielu wątkach nad tym Schuchardtem, Królikowski bardzo dobrze zagrał młodego Bodo.

ocenił(a) serial na 5
Chimera_2

Obejrzałam właśnie odcinek 5. i muszę przyznać,że Królikowski w roli Bodo podobał mi się bardziej niż Schuchardt.