PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8164
Bodo
powrót do forum serialu Bodo
patrycja970

Królikowski zagra tylko w 4 pierwszych odcinkach, później już starszego Eugeniusza Bodo zagra Tomasz Schuchardt a to bardzo dobry aktor

Ja liczę na dobry serial .

buterfly

Uspokoiłeś mnie :) Właśnie nazwisko Królikowski mnie najbardziej przerażało

patrycja970

Też tak myślałem na początku ;)
Ale uspokaja mnie to że pojawi się tylko 4 pierwszych odcinkach ;)
Tutaj jest chociażby o tym mowa : http://www.telemagazyn.pl/artykuly/antoni-krolikowski-i-tomasz-schuchardt-o-roli -w-serialu-bodo-wideo-42029.html

ocenił(a) serial na 2
patrycja970

Obawy uzasadnione. Również się bałem, niestety słusznie. Zapowiada się spektakularne "położenie" tematu. Drugi odcinek i równia pochyła.

ocenił(a) serial na 3
cezarro

W trzecim odcinku swoim talentem atakuje Herbuś. Nawet ma sceny mówione. To jest dopiero równia pochyła!

ocenił(a) serial na 2
Sitka89

Zupełnie tego nie rozumiem. Czy w tym kraju pozamykano szkoły i akademie teatralne?

ocenił(a) serial na 3
cezarro

Mam to samo!
Ale na oficjalnym fp Bodo wśród najczęściej góra 100 pozytywnych komentarzy są takie, które... chwalą występ (bo tego grą nazwać nie można) Pani Herbuś.

ocenił(a) serial na 2
Sitka89

Teatry amatorskie też mają swoich wielbicieli:). Ja raczej do nich nie należę. Nie przeszkadzają mi celebryci mający się za aktorów w "dziełach" typu "M jak miłość", "Pierwsza miłość" i co tam jeszcze mózgi ludziom trzepie. Ale w filmach i serialach mających aspiracje nie powinno się katować widza "mroczkową cichopkowatością"