PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8164
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

...a wyszło jak zwykle. Królikowski słabiuśko, poza grą... gdzie on pasuje do roli taakiego faceta jak Bodo. Scenariusz też do dupy, nieciekawie to wszystko rozegrane, słabe dialogi. Nie wciąga.
Najlepsze ze wszystkiego fotki, scenografie... strona wizualna. Zobaczę co dalej ale już bez entuzjazmu dotychczasowego...

Kalas66

Scenariusz oceniasz na podstawie, jednego odcinka nie za wcześnie trochę ?

ocenił(a) serial na 5
buterfly

Scenariusz I odcinka oceniłem po I odcinku: "nieciekawie to wszystko rozegrane, słabe dialogi. Nie wciąga". Jeśli autorzy scenariusza I odcinka w ten sposób rozegrali wstęp który ma zaciekawić, zachęcić i wciągnąć do oglądania ciągu dalszego który też oni stworzyli to mnie nie zachęcili swoimi umiejętnościami do oglądania reszty. Ty ocenisz na końcu, ja oceniłem co zobaczyłem teraz i jak mi to odpowiada. Takie nasze prawo ;)

Kalas66

Oceniam na końcu bo dla mię liczą się wszystkie 13 odcinków - dlatego nie jestem stanie wyrokować, jaki będzie serial tylko na podstawie 1 odcinka - każdy ma prawo do swoje zdania i je szanuje ;)

ocenił(a) serial na 5
buterfly

Mam nadzieję, że całość nabierze rytmu i będzie co pokazywać wnukom ;)
Wydaje mi się, że mamy tyle ciekawych postaci, historii, gotowych scenariuszy w zasadzie na świetne filmy... tylko żeby ktoś to umiejętnie spisał, nakręcił i zmontował na końcu... Trzeba przyznać, że amerykanie sprawy scenariuszowe, wprowadzenie w temat, zaciekawieniem szerszej publiki, widza tematem wydawałoby się trudnym mają na wysokim poziomie. Niektóre Chińskie czy Koreańskie filmy wskazują na rosnącą konkurencję w temacie... musimy się (jako kinematografia, nasza Polska, rynek) uczyć i to stosować... No dobra... Czekamy na następne odcinki :)

ocenił(a) serial na 5
buterfly

Trzeba przyznać, że odcinek drugi lepszy.