PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8174
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

wydaje mi się, że Antek miał więcej "ikry". Zobaczymy jak będzie dalej, bo widać, ze potencjał jest, Tomasz jest nawet podobny do Bodo, tylko jakoś nie wiedzę w nim jeszcze charyzmy.

Kamilla_mak

Bodo w wykonaniu Schuchardta jest dla mnie strasznie antypatyczny. Scenę w której poszedł pijany przed zamkniętą komisję wojskową zagrał jak wkurzający, zblazowany czterdziestolatek, który rozkazuje się zawieźć na front, a nie naiwny jeszcze chłopak, który nie wie, że tak to nie działa. W ogóle Bodo ma mieć około 19 lat na razie, a Schuchardt gra jakiegoś styranego życiem "jaśniepana". Jak stał na scenie i śpiewał, to też jakby chciał a nie mógł, bez entuzjazmu Królikowskiego.
Królikowski według mnie bardzo dobrze zagrał przemianę Bodo w 4 odcinku, więc tym większe jest teraz zderzenie z nowym aktorem. Tak jak napisałaś - charyzmy u Schuchardta również póki co nie widzę.

ocenił(a) serial na 7
Kamilla_mak

No wlasnie mi tez troszeczke zgrzyta to, ze w filmie Bodo ma 21 lat a wyglada i zachowuje sie jak 35 latek. Z kazdym odcinkiem Krolikowski byl lepszy. A w tym odcinku bylo duzo niedosytu. Dziwny ten nowy Bodo, choc aktorsko chyba dobrze. Malo bylo, jak dla mnie, kabaretu, muzyki w tym odcinku. Na poczatku jedno wykonanie i tyle. No i ta nieszczesna Ada... Aktorsko po prostu zenada. Ona nawet jednego zdania nie powiedziala jak nalezy. Ten jej falszywy usmiech, maslane oczy....cos strasznego! I od kiedy Bodo taki w niej zakochany? Placze, bo go odrzucila a tak naprawde to ona zinterpretowala jego zaproszenie jako oswiadczyny. Nie rozumiem tego odcinka.