PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8165
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

Ja rozumiem że to serial o Bodo no ale to jak potraktowano w tym serialu Jadwigę Smosarską to delikatnie mówiąc skandal. Po pierwsze z całym szacunkiem dla pani Domańskiej ale pani Domańska jest tak podobna do Smosarskiej jak ja do Bogusia Lindy Domańska to dosyć wysoka szczupła blondynka czyli zupełne przeciwieństwo Smosarskiej no ale mniejsza z tym dziś raczej ciężko byłoby znaleźć podobną aktorkę. Najgorzej wkurza mnie fakt że jedna o ile nie największa polska gwiazda kina tamtych lat ( żeńska oczywiście ) przewija się w zaledwie paru scenach mówi może razem ze 3 linijki tekstu ( w tym odsuń się do cholery co jest w sumie kompletnie nie w stylu Smosarskiej która miała podobno bardzo łagodne usposobienie no i te żarty z Żabczyńskiego ) a przecież Smosarska grała o ile się nie mylę z Bodo w dwóch filmach ( Czy Lucyna to dziewczyna i moim ulubionym Skłamałam ) nie można było pokazać ich współpracy na planie ? Widocznie reżyser i scenarzyści dobierali czas antenowy kluczem łóżkowym. Nie od dziś wiadomo że polski film/serial bez gołego tyłka się nie uda więc trzeba było nawet wymyślać postaci żeby Bodo miał z kim w łóżku leżeć. Trochę wstyd.. no ale może ktoś kiedyś nakręci serial Smosarska ? Liczę na to

ocenił(a) serial na 10
marekwyszosiat

No...
Najbardziej mnie wkurzyła w odcinku 4
"Odsuń się do cholery!"

marysia000_filmaniak

A jeszcze większą bzdurą była scena na bankiecie w której Smosarska mówi do Ney że ta ją zdetronizowała. Śmiechu warte przecież do zakończenia kariery w 1937 roku Smosarska wygrywała wszelkie możliwe plebiscyty na popularność