Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8212
5,0 3 krytyków
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

czyli w tym przypadku filmy. Sam serial kompletnie mi się nie podoba, powstał chyba tylko po to,żeby zagospodarować aktorskie zasoby ludzkie. Nie podoba mi się realistyczna konwencja tego serialu,pokazywanie każdej kropli potu, którą musiał wypocić główny bohater,żeby stać się sławny. W kinie liczy się magia, a tutaj ja jej nie widzę. Momentami ten serial przypomina mi dokument, a nie serial fabularny. Według mnie szkoda było na niego kasy.

ocenił(a) serial na 3
sniezka_1

"żeby zagospodarować aktorskie zasoby ludzkie" - rozwaliłaś mnie na łopatki tym zdaniem! najlepsza recenzja tego co widzimy i w 100% się zgadzam. Swoją drogą ciekawe jaki mieli budżet... ;)

Sitka89

Dzięki za komentarz i pozdrawiam.

sniezka_1

''Nie podoba mi się realistyczna konwencja tego serialu'' - A właśnie dobrze że to pokazali - Bodo tęż musiał tego wszystkiego się nauczyć , że miał próby do każdego występu tanecznego jak i pod względem śpiewu .

I że miał swoje własne wymagania, co do jakość każdego występu .

Choć może się wydawać że on się z tym urodził, to tak właśnie nie jest bo zawsze jest ważna ciężka praca aby dojść do sukcesu .

buterfly

Cieszę się,że komuś ta produkcja się podoba.Miłego oglądania życzę.

ocenił(a) serial na 2
Sitka89

Półtora miliona na odcinek. Prawie trzy razy wiecej niż kosztowało wyprodukowanie, tak dla przykładu odcinka German albo Ranczo. Kasę wyprowadzano "wiadrami". Jakieś mało znaczące elementy kostiumów sprowadzano za olbrzymie kwoty ze Stanów (ciekawe które). Grupom rekonstrukcyjnym (cholera wie po co one w tym serialu) też odrobinkę sypano. I tak kasa wędrowała między kolesiami. Na ekranie tych pieniędzy nie widać, w niczym.

ocenił(a) serial na 3
cezarro

No chyba żartujecie .Porównajcie kostiumy w Dowton Abbey.

ocenił(a) serial na 2
agiuta

Niestety nie żartujemy:). Olbrzymie koszty produkcji tłumaczono między innymi wydatkami na kostiumy. Jakie? No tego niestety nie widać. W pełni się z Tobą zgadzam.

ocenił(a) serial na 2
sniezka_1

Świetne:). Oglądając to "dzieło" trudno się oprzeć wrażeniu, że jest czymś więcej niż skokiem na państwową kasę. Żadna prywatna telewizja nie sfinansowałaby takiej bzdury.

cezarro

Jestem bardzo ciekaw skąd masz, info ile kosztował odciek .

Jeżeli z portali plotkarskich to sam, się tym wpisem ośmieszasz .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cezarro

Najpierw policz ile kosztują zwykłe seriale gdzie większości naszych produkcji, ma sceny nagrywane w studiach a to już mocno obcina koszty.

Rozumiem że ten serial był droższy, od zwykłego serialu ale nie aż tyle .

Po drugie to same gaże aktorów, u nas są o wiele niższe - Wiec co pleciesz za głupoty że gruba kasa ''leciała'' między wszystkich .

Wiec nie udawaj intelektualistę .

.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cezarro

JA z tobą także żegnam jeżeli uważasz że na serial, wydano aż tyle pieniędzy to twój kłopot .

Widzę że nie bierzesz w tych swoich wyliczeniach pod uwagę, gaży aktorów i średniego kosztu seriali - Ale to już twój punkt liczenia , pozdrawiam .

buterfly

powodem istnienia na filmwebie cezarro jest obrażanie ludzi, nie warto wdawać się w rozmowę z nim w myśl hasła NIE KARM TROLLA

tisoc

Cezarro to przypadek osoby, która z braku umiejętności odpowiedzi na zadanie pytanie rzuca inwektywami to znane przypadki w internecie. Taki troll szybko ukazuje swój nieumiejętność polemiki, wiec szybko zaprzestają dalszych prób tworzenia nowych tematów.