PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745570}

Bodo

2016
6,8 8,2 tys. ocen
6,8 10 1 8165
Bodo
powrót do forum serialu Bodo

Na każdy odcinek czekam i nie rozumiem dlaczego tak psioczycie na obsadę?
Królikowski gra młodziaka, jaki ma być, jest dokładnie taki jak powinien w tamtych czasach. Owszem, czekam na Schuchardta, ale on będzie miał zupełnie inne zadanie do wykonania, będzie grał dorosłą osobę, najciekawszy okres z życia Bodo. Nie lubię Herbuś, ale tu co zrobiła jako Pola Negri, dygnęła i już, rola dla niskiej tancerki wymarzona. Kazadi nawet sie jeszcze nie pokazała, a już hejtujecie... może nie będzie po co? Zobaczymy... Kocham te lata, ten moment w sztuce, kulturze i z wielką przyjemnąścią czekam na kolejne odcinki. Przystopujmy z tym hejtowaniem, oglądajmy... warto!

ocenił(a) serial na 5
Edith_filmweb

A mnie podoba się gra Królikowskiego. W tym serialu jest naprawdę dobry. W czwartym odcinku świetnie wykonuje piosenkę "Chcesz to mnie bierz". Jest naprawdę znakomity.

ocenił(a) serial na 8
chrapczyk

Tak, świetnie ją wykonał, nawet jak wcześniej śpiewał "Puppchen, du bist mein Augenstern" z widowni, było słychać, że ma dobry głos. Obejrzałam sobie tu, na Filmwebie, "Mój gust filmowy" z jego udziałem, widać, że chłopak naprawdę kocha kino, jest wrażliwy, błyskotliwy i to na pewno pomaga mu w pracy aktorskiej. Co najważniejsze, nie zgrywa się na nikogo...

ocenił(a) serial na 7
Edith_filmweb

Podoba mi się ten komentarz i słowo "warto". Możliwe ze serial trochę mnie zawiódł ale za to sprowokował do zainteresowania się losem nie tylko samego Eugeniusza Bodo ale i innych osób z tamtych czasów (Zabczynski, Wieniawa, Smosarska, Dymsza itd..) Nie miałam o tym zielonego pojęcia, zapomniałam o nich chociaż przewijali się przez historie mojej młodości. A przecież warto znać życiorysy tych wspaniałych ludzi i chociazby wirtualnie postawić świeczkę na ich grobach.
Warto oglądać :)