Ze powstała kolejna homoseksualna produkcja. Ostatnio mi ich bardzo brakowało. Bardzo lubimy z rodzina w niedziele po obiedzie obejrzeć porządne gejowskie kino. Proszę o więcej.
Gratuluję rodzinki która preferuję takie kino po niedzielnym obiadku. Ps. Jesteś skończonym idiotą! Ps2. Nie, nie jestem gejem.
...i wiecej pokazywania jajek i parówek, kiedyś jeszcze byłem tolerancyjny ale przez tą homo-propagande naprawdę zaczynam się stawać homofobem.
no ale jak co 2 serial i film od powstania kinomatografii jest o romansach hetero to juz okej co nie XDDD
Akurat żadne z wymienionych nie zostało pokazane w tym serialu, więc takie uprzedzenia dowodzą, że tym homofobem już dawno jesteś.
Popieram. Trochę szkoda, że sami biali ludzie, bo ja to lubię seriale lgbt z czarnymi i azjatami, trzeba przecież pokazać koniecznie jakimi rasistami są biali. A jeszcze jak do tego głównym złym jest ksiądz, to już w ogóle mamy najlepszy serial na świecie.
Przez dziesiątki lat filmy i seriale, w których postacie kobiece, mniejszości rasowe czy seksualne grałyby główne role praktycznie nie istniały. Ile było np. seriali i filmów z lat 80', czy 90' (żeby dalej się nie cofać), w których dajmy na to dwie główne role odgrywały kobiety? Albo takich, gdzie bohater broniący świata przed zagładą był gejem... Nic dziwnego, że w końcu po latach Hollywood nadrabia zaległości.