PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=803379}

Bonding

2019 - 2021
6,3 9,9 tys. ocen
6,3 10 1 9929
6,0 8 krytyków
Bonding
powrót do forum serialu Bonding

Bardzo się cieszę

ocenił(a) serial na 1

Ze powstała kolejna homoseksualna produkcja. Ostatnio mi ich bardzo brakowało. Bardzo lubimy z rodzina w niedziele po obiedzie obejrzeć porządne gejowskie kino. Proszę o więcej.

nasxnas

To zajebiscie ze rodzina lubi twoje upodobania

nasxnas

Jedynka to oczywiscie za poziom serialu, czy moze jakies uprzedzenia?

nasxnas

Gratuluję rodzinki która preferuję takie kino po niedzielnym obiadku. Ps. Jesteś skończonym idiotą! Ps2. Nie, nie jestem gejem.

kamilo09

kamilo09 Widzę że nie zrozumiałeś sarkazmu :)

nasxnas

Dokładnie mam to samo , wincyj takich produkcji bo mało tego się teraz kręci

nasxnas

Poważnie? Jestem zaskoczony, że ktoś to ogląda ;)

ocenił(a) serial na 6
nasxnas

to netflix w koncu, przecież tam tylko takie produkcje xd

nasxnas

...i wiecej pokazywania jajek i parówek, kiedyś jeszcze byłem tolerancyjny ale przez tą homo-propagande naprawdę zaczynam się stawać homofobem.

ocenił(a) serial na 5
spectrum3

no ale jak co 2 serial i film od powstania kinomatografii jest o romansach hetero to juz okej co nie XDDD

użytkownik usunięty
phantomberry

juz malo co jest z samymi hetero

ocenił(a) serial na 8
spectrum3

Akurat żadne z wymienionych nie zostało pokazane w tym serialu, więc takie uprzedzenia dowodzą, że tym homofobem już dawno jesteś.

nasxnas

Popieram. Trochę szkoda, że sami biali ludzie, bo ja to lubię seriale lgbt z czarnymi i azjatami, trzeba przecież pokazać koniecznie jakimi rasistami są biali. A jeszcze jak do tego głównym złym jest ksiądz, to już w ogóle mamy najlepszy serial na świecie.

nasxnas

Ubolewać jedynie należy nad tym, że co poniektórzy mają problem z wyłapaniem sarkazmu.

ocenił(a) serial na 6
nasxnas

hehe comedy king po prostu z ciebie

użytkownik usunięty
nasxnas

dzieki za recenzje

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
nasxnas

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 6
nasxnas

Zaleciało homofobem... a chyba miało być dowcipnie...

vahu_waw

Przez dziesiątki lat filmy i seriale, w których postacie kobiece, mniejszości rasowe czy seksualne grałyby główne role praktycznie nie istniały. Ile było np. seriali i filmów z lat 80', czy 90' (żeby dalej się nie cofać), w których dajmy na to dwie główne role odgrywały kobiety? Albo takich, gdzie bohater broniący świata przed zagładą był gejem... Nic dziwnego, że w końcu po latach Hollywood nadrabia zaległości.

ocenił(a) serial na 6
consigliere

a co to ma do mojego komentarza?

nasxnas

Tego typu produkcje są o czymś normalnym na świecie, jak masz w sobie uprzedzenia-po co oglądać, tym bardziej fantazje snuć albo siadac całą rodziną od razu, pacnij się w czerep