PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706546}

Bosch

2014 - 2021
7,8 5,8 tys. ocen
7,8 10 1 5753
8,0 4 krytyków
Bosch
powrót do forum serialu Bosch

Fajny

ocenił(a) serial na 9

Obejrzałem wszystkie 10 epów przez weekend ,nawet się wciągnąłem. Na 100% zrobią kolejny sezon bo pierwszy tak się skończył ,że musi być kontynuacja.
Serial oceniam na 8 ,
były już podobne historie oczywiście ,glina i seryjny zabójca który mu umknął,ale na tyle fajnie historie poboczne łączą się ze sobą, że nie odczuwa się jakby coś na siłę było przeciągane.
No to do następnego roku na drugi sezon.

outlaw87

Hej, a oglądałeś ten serial może z napisami? Jeśli tak, to na jakiejś stronie, czy jak? :)

ocenił(a) serial na 7
outlaw87

Czuć w tym serialu rękę Conelly'ego. Historia pewnego (pewnych) śledztwa jest OK, ale postaci są bardzo fajnie zarysowane, w ucho uderzają dialogi, nawet intro jest klimatyczne. Myślę, że twórcy mogli sobie pozwolić na stworzenie produkcji nie obwarowanej tą całą telewizyjną otoczką (dystrybucja: Amazon), koniecznością trzymania się konwencji nie wiadomo jakich cliffhangerów na koniec odcinka. Dialogi mogły być naturalne, a może nawet naturalistyczne bo żaden antenowy prime-time nie ograniczał przeklinania.

Też obstawiam (chciałabym), że kolejne części powstaną. Jest z czego czerpać, przecież tych książek o Boschu trochę powstało. Co ciekawe nie wszystko w serialu zgadza się z serią wydawniczą, na kartach książki np. policjantkę Brasher zastrzelono (z-liła się) na śmierć. No, ale bądź tu człowieku mądry i wyrzuć z obsady taką Wersching...

ocenił(a) serial na 8
creep_

Był swego czasu wywiad z Connellym i powiedział że trochę musiał pozmieniać niektóre elementy w tym trochę życiorys Boscha, w szczególności że trochę timeline zmodyfikowany jest
Poza tym fabuła jest oparta na dwóch książkach

ocenił(a) serial na 8
outlaw87

gdzie znajdę wszystkie odcinki z napisami pl? pomoże ktoś. Z góry dzięki :)

sucks07

serfilm kropka pl, wszystkie dostpene odcinki z napisami, reszta w tlumaczeniu ale dodawane na bierzaco

ocenił(a) serial na 8
Wojtek_Wojtkowiak

dzięki :)

sucks07

na seansiku

ocenił(a) serial na 8
outlaw87

Ty qutyasie! Musiałeś zaspojlerować zakończenie? Co za dupek!!!

ocenił(a) serial na 9
eddred

wtf? głąbie ,gdzie ?

ocenił(a) serial na 8
outlaw87

"... glina i seryjny zabójca, który mu uciekł..." - mało, tumanie?

outlaw87

Również daję 8.... Naprawdę dobry serial. Przyznaję że po pierwszych 2-3 odcinkach chciałem dać sobie spokój, ale potem zdecydowanie się rozkręcił. Mam nadzieję że to nie koniec.