PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616572}

Boss

2011 - 2012
8,1 3,5 tys. ocen
8,1 10 1 3452
9,0 2 krytyków
Boss
powrót do forum serialu Boss

Jacek Dukaj powiedział ostatnio w wywiadzie dla GW, że "po tym jak skończył się drugi sezon "Treme" i czwarty sezon "Breaking Bad", to chyba "Boss" jest teraz u" niego "na pierwszym miejscu".
No i po takiej rekomendacji - trzeba było obejrzeć i co tu nie mówić - po pierwszych trzech odcinkach wciąga wystarczająco, żeby prosić o napisy do kolejnych (które już bezproblemowo są dostępne w Internecie. Ktoś coś wie?

ocenił(a) serial na 9
maytman

Niestety jeszcze nie ma napisów do 4 odcinka. Mi też serial bardzo się spodobał, więc sprawdzam codziennie czy już są napisy.

ocenił(a) serial na 9
maytman

proponuje namierzyć w sieci kolesia który robi tłumaczenia do "Bossa" . "obrabia" on wiele seriali dlatego można by go trochę pomolestować by zajął się też czasem Bossem

motyla_noga

Ale jak tego Zbawcę Yungara namierzyć? :) Aż żal czekać na jakiś wzrost popularności serialu, skoro odcinek za odcinkiem się pojawia!

ocenił(a) serial na 8
maytman

Na napisy24 Ma tam swój profil, a Boss odcinek 4 przetłumaczony jest na razie w 20 procentach.

ocenił(a) serial na 8
maytman

Napisy robi niejaki Yungar, który tłumaczy też Sons of Anarchy. W tym tygodniu chyba emitują ostatni odcinek 4 serii i mam nadzieję, że wtedy Boss wejdzie na pierwszy plan u Yungara. Też już czekam z niecierpliwością na napisy bo po angielsku ten serial ciężko się ogląda ze względu na cały ten polityczny bełkot.

madziula8421

na napi sy 24 są do odcinków 1-8

Arti58

są, ale od czwartego - tylko po angielsku. Tak czy owak skontaktowałem się z Yungarem, który odpisał mi z dobrą nowiną:
"Skończyłem właśnie serial, który miał wyższy priorytet niż Boss i już teraz koncentruję się tylko na nim. Na pewno go dokończę."
W takim razie... pozostaje czekać!

ocenił(a) serial na 8
maytman

to super

ocenił(a) serial na 9
maytman

Macie na co czekać, dwa ostatnie odcinki były genialne! :)

ocenił(a) serial na 8
maytman

Totalna masakra z tymi napisami

ocenił(a) serial na 9
madziula8421

Kiedy będą napisy dla jakości 720p?