PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616572}

Boss

2011 - 2012
8,1 3,4 tys. ocen
8,1 10 1 3448
9,0 2 krytyków
Boss
powrót do forum serialu Boss

Jeśli dobrze widzę, to hatak się tym niestety nie zajmuje. Rozumiem, że jakaś dobra dusza nam tłumaczy ten serial i nie mam pretensji, że to trwa długo, tylko jestem ciekawa, kiedy można się spodziewać uzupełnienia.

Mikasa08

Zarejestruj się na >> napisy 24 . pl << i w dziale Tłumaczenia możesz śledzić progres. Ten serial tłumaczy Yungar, który obecnie jest na wakacjach. Pozdrawiam

Papa_Midnite

Dzięki za info, trochę mnie uspokoiłeś. Myślałem, że porzucili tworzenie napisów do tego serialu.

Pozostaje nam więc czekać na powrót Yungar'a :)

tolek2323

Wróciłem i na dniach biorę się za nadrabianie.

yungar

czekam z utęsknieniem ;)

yungar

Dzięki. Ukłony za wykonywaną pracę.

josher

Dokładnie, wielkie dzięki za ten ciężki wolontariat. A przy okazji - kiedy można się spodziewać napisów do 3 i 4 odcinka drugiej serii? :)

Michael_1610

Z tego co widać na n24 trzeci odcinek jest w 10% przetłumaczone. Cyt.: ".....od przyszłego tygodnia zaczną powoli się pojawiać..." :)))

josher

Dzisiaj przysiadłem mocniej do 2x3 i póki co dość lekko mi się tłumaczy, więc pewnie na początku przyszłego tygodnia będą.

yungar

Angielski znam, ale niestety zwroty typowo "techniczne" i "łączące" się wyrazy ( hihihi) w jedną spójną całość (coś jak Irlandczycy.... lepiej ich zrozumieć jak mówią w zwolnionym tempie... ;-) )...sprawiają mi w tłumaczeniu lekki problem. Nie nadążam za "nimi"... :P... Pozdrawiam i dziękuje za kolejne tłumaczenia.

yungar

Napisy do 2x03 już do pobrania! Dzięki Yungar!

tolek2323

Enjoy :)

yungar

Czy mógłbym się grzecznie przypomnieć o s02e05? :)

Michael_1610

Już są :)

Ja obejrzę sobie jutro.

Dzięki Yungar :)