Jeśli dobrze widzę, to hatak się tym niestety nie zajmuje. Rozumiem, że jakaś dobra dusza nam tłumaczy ten serial i nie mam pretensji, że to trwa długo, tylko jestem ciekawa, kiedy można się spodziewać uzupełnienia.
Zarejestruj się na >> napisy 24 . pl << i w dziale Tłumaczenia możesz śledzić progres. Ten serial tłumaczy Yungar, który obecnie jest na wakacjach. Pozdrawiam
Dzięki za info, trochę mnie uspokoiłeś. Myślałem, że porzucili tworzenie napisów do tego serialu.
Pozostaje nam więc czekać na powrót Yungar'a :)
Dokładnie, wielkie dzięki za ten ciężki wolontariat. A przy okazji - kiedy można się spodziewać napisów do 3 i 4 odcinka drugiej serii? :)
Z tego co widać na n24 trzeci odcinek jest w 10% przetłumaczone. Cyt.: ".....od przyszłego tygodnia zaczną powoli się pojawiać..." :)))
Dzisiaj przysiadłem mocniej do 2x3 i póki co dość lekko mi się tłumaczy, więc pewnie na początku przyszłego tygodnia będą.
Angielski znam, ale niestety zwroty typowo "techniczne" i "łączące" się wyrazy ( hihihi) w jedną spójną całość (coś jak Irlandczycy.... lepiej ich zrozumieć jak mówią w zwolnionym tempie... ;-) )...sprawiają mi w tłumaczeniu lekki problem. Nie nadążam za "nimi"... :P... Pozdrawiam i dziękuje za kolejne tłumaczenia.