PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=795995}
4,9 18 tys. ocen
4,9 10 1 17645
1,4 5 krytyków
Botoks
powrót do forum serialu Botoks

Dała tutaj na prawdę dobry popis aktorski.
Pierwszy odcinek, zrobił na mnie wrażenie.
Nie każdy zrozumie serial.

kacper962507

nie ciężko zrozumieć ten serial. najprostsze możliwe ujęcie patologi i na siłę władowane suche żarty plus masa przekleństw.

ocenił(a) serial na 1
Niewysnapy

Dno i 2 metry mułu

ocenił(a) serial na 1
lord1989

tak słabego aktorstwa nie widziałem od pitbulla, film zrobiony na siłe pozdrawiam

lord1989

tak, prawda. zgadzam się.

użytkownik usunięty
kacper962507

ty kazdego gamoniu gniota nagradzasz 10 i serduszkiem to twoja opinia sie nie liczy

kacper962507

matka wie, że ćpiesz?

kacper962507

A co tu jest do rozumienia? Kolejny gniot bez ładu i składu bazujący na ekstremalnych przypadkach, mający widzom wmówić, że takie rzeczy dzieją się w każdym szpitalu. Każdy zawód ma swoje ciemne strony, więc nie widzę powodu, by z durnego serialu robić nie wiadomo co. Wyjątki to nie reguła.
0/10.

ocenił(a) serial na 7
PanKracjusz

Aha, czyli serial Stargate ma wmówić widzom, że gwiezdne wrota istnieją? No ciekawe podejście do filmów...

PrzemekLipski

Słuchaj, serial Stargate to fantastyczna bajka. Każdy to wie. Twórcy nie mówią "tak było".
Vega sygnuje Botoks jako prawdziwe historie, film stworzony na faktach i jest w nim tylko najprawdziwsza prawda. Skoro ktoś tak robi film i zamiast tego przekazać sensowne treści i wnioski widzom, woli robić totalną sieczkę - wolny wybór, ale nigdy o czymś takim nie powiem i nie napiszę, że jest dobre.

ocenił(a) serial na 1
kacper962507

Bawią mnie wybitnie tacy ludzie, którzy wszędzie wrzucają teksty o braku zrozumienia serialu przez tych, którym się nie podobał. Oświeć nas zatem co jest tutaj do zrozumienia. Z góry dziękujemy, my maluczcy.

ocenił(a) serial na 3
Kuba1982

Taka moja mała rada ;-) Jeśli jakiś polski film czy serial jest totalną kichą, gniotem, padaką i pojawiają się wpisy peanujące go , chwalące, dodatkowo rzucany jest klasyczny tekścik "nie zrozumiałeś tego filmu", zawsze najedź kursorem myszy na login takiej osoby i oblookaj od kiedy jest na filmwebie. Z reguły czas założenia takiego konta oscyluje coś koło premiery danego filmu. Wtedy wiadomo już że ma się prawie na pewno do czynienia z kimś z jakiejś wynajętej agencji PR-owej, która robi filmowi reklamę.

hbk06_qbas

Nie wiem jakim bezmózgiem trzeba być żeby wierzyć w jakieś agencje robiące filmowi reklame.

ocenił(a) serial na 3
Andrzejek324

Bujaj się trollu. Mimo że masz w avatarze herb klubu, któremu kibicuje od dziecka, to ode mnie soczyste: WYPIERĐALAJ. I dalej z Tobą nie dyskutuje. Ignor na trolla.

hbk06_qbas

Sam jesteś trollem i do tego idiotą, któy wierzy w jakieś agencje tobiace filmom reklame. Dzieci z przedszkola wiedzą, że coś takiego nie istnieje. Reżyserzy i producenci filmowi mają tyle hajsu, że nikomu by się nie opłacało zatrudniać jakiś ludzi żeby film reklamowali. Twój brak logiki woła o pomste do nieba.

ocenił(a) serial na 4
hbk06_qbas

Jak coś, to jestem na filmweb od 2016 :)
Nie lubię pisać takich rzeczy, ale ktoś w końcu musi:
Znaczna część Polaków, nie powinna mieć prawa oceniania filmów. Jeśli oceniam jakiś film lub serial na 10, to daje mu kredyt zaufania. Zarówno odcinek 1 jak i 2, bardzo mi się spodobały. Jest to serial, jakiego w Polsce nie widziałem. Twórcy nie boją się kontrowersji i to jest jak najbardziej na plus. Poza tym, jest to serial, równie dobrze, mogłyby opowiadać o magicznych stworzenich. W przypadku serialu, Patryk Vega nie powiedział, że jest to oparte na faktach, więc proszę się zapoznać z opisem.
Trochę jak w przypadku dzieł typu Matrix, Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok itp. pojawią się, mniej niż kiedyś, ale jednak, komentarze w stylu "bajeczka", "hehe gniot aktorzy latają".
W Polsce laury zbierają filmy powtarzalne, na zasadzie "raz było dobrze, to będziemy to powtarzać do końca". Do maksimum szablonowe filmy akcji typu "Szklana pułapka", "Taken", "Transporter".
Polacy boją się wszytkiego co nowe. Nie ma co się dziwić, skoro w naszym kraju najpopularniejszą formą rozrywki są kabarety, które od lat serwują to samo, a telewizja publiczna transmituje szablonowe filmy. Najlepszy przykład to porównanie ocen na Filmweb, IMDB i RottenTomatoes.
Dla mnie i zapewnie wielu ludzi, serial Botoks, jest czymś nowym i jeśli dla starszych pokoleń jest gniotem, bo "kiedyś to było"... Cóż.
Pozdrawiam.