hmm dziwna sprawa w pierwszym odcinku Kara czy jak ona tam ma - wredne dziewczę bez serca - ma rodziców obojga płci, natomiast w drugim odcinku widzimy już dwie mamy.... czy ja coś przeoczyłam?? jeżeli tak to kiedy??
w pierwszym odcinku (pilocie) zawsze pojawiają się takie błędy. jest to spowodowane faktem, że są one kręcone na długo przed kolejnymi odcinkami serialu i w tzw. 'międzyczasie' scenarzyści wymyślają nowe tło dla postaci. jeśli oglądałaś np. Plotkarę to też możesz zaobserwować, że w pierwszym odcinku są pewne nieścisłości z późniejszym plotem wydarzeń.
na chlopski rozum. odc 1 mama i tata (rodzice biologiczni - prawni opiekunowie), odc 2 dowiadujemy sie ze mama jest lesbijka, zostawila ojca i jest z jakas babka (niania).
.tak i przy okazji mama przechodzi transformacje z Andrei Powell ( odc 1 ) na Andree Parker ( odc 2) .... tak na chłopski rozum......
Takie rzeczy po prostu sie zdarzaja, zmienili glowna aktorke. jak mialo to np miejsce w "dwoch i pol". w pilocie matke braci Harper grala Blythe Danner ale zostala zwolniona przez producentow. jak bylo w przypadku red band society, nie wiem. ale nie widze tu zadnego bledu i wszystko uklada sie w logiczna calosc (w szpitalu rodzice jako prawni opiekunowie dziecka >przekazanie stanu zdrowia dziecka > mama z nowa dziewczyna i orientacja seksualna w nowszych odcinkach). kompletnie nie wplywa na to na serial.