PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 325 tys. ocen
8,8 10 1 325479
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

To coś jest w top2? Gdzie LOST Najlepszy serial jaki powstał? Beznadzieja...

Godlo

Rozumiem, że oglądałeś wszystkie seriale, tak?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Smak_%28estetyka%29

ocenił(a) serial na 10
Godlo

lost to straszna szmira jest, dziecko

Firxenow

śmieszny jesteś, na prawdę. Nic nie mam do tego serialu, jest spoko, ale nie umywa się wgl do LOST. Zagubieni to prawdziwe arcydzieło a nie to.

ocenił(a) serial na 10
Godlo

gimbus said :)

Firxenow

ehh, tylko ktos co dopiero wyszedl z gimby tak pisze, jak nie dziecko to gimb, zero argumentow. Widac kto dziecko.

Godlo

W takim razie przytocz argumenty, dlaczego uważasz Lost za arcydzieło.

ocenił(a) serial na 10
Godlo

Do pewnego momentu Lost było bardzo dobre, ale zakończenie (ostatni sezon albo 2- już nie pamiętam) to jakieś nieporozumienie

ocenił(a) serial na 10
Godlo

Pierwsze dwa sezony LOST to była masakra! Pózniej przesadzali. Zeby utrzymać poziom,wymyślali takie bzdury,że się w łepie nie mieści(przeniesienie wyspy-dosłownie(!),Locke alias Jacob alias chmurny potworek itd).Nie mniej widziałem wszystkie sezony i wszystkie odcinki,przymrużałem oczy na te wszystkie elementy science bardziej nieprawdopodobne niż w Matrixie tylko po to,aby doczekać zakończenia. I co się okazało...że pierwszy odcinek pierwszego sezonu tłumaczył wszystko. Nikt nie przeżył katastrofy lotniczej,wszyscy zginęli a po wyspie poruszali się jako duchy. To miało nam wytłumaczyć wszystkie te niemożliwe do uwierzenia zjawiska. Dali ciała

ocenił(a) serial na 9
Gladiator1000

Uwielbiam LOST i uważam, że to jeden z najlepszych seriali. Uwielbiam również BB. Nie jestem w gimnazjum, ani ledwo po nim. Buziak.

ocenił(a) serial na 10
wronaa

Mi się również bardzo podobał. Jak leciał na TVP co czwartek,to nie mogłem się doczekać następnego odcinka. Jednak ostatnie sezony to już przesadzali