PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

3.05

ocenił(a) serial na 10

Może będe zacofany przyznająć sie że nie jestem już na 3.10 ale 3.05 ale chciałbym poruszyć kwestje Pinkmana.
Otóż w 1 i 2 serii wydawał sie być spoko nawet wzbudzał litość czasem sympatię. Tak w 3 serii zachowuje się jak dupek. Walter mu sporo pomógł a Jessie nagle miota sie jak płotka w sieci i pluje na lewo i prawo. Poczuł kase i chce działać samodzielnie olewająć rady Waltera, możliwość dojścia do jakiegoś układu. Wydaje mi się że po rewelacyjnym 2 sezonie scenarzyści jakoś zepsuli tą postać. Nagle Jessie zapomina jak wiele Walter dla niego zrobił. Ratował z opresji i staje sie taka zimną suką. Troche nieładnie szkoda jakoś

ocenił(a) serial na 10
flashbang

A co dopiero powiedzieć o Skyler?

ocenił(a) serial na 8
flashbang

A ja mam wrazenie, ze juz wczesniej Pinkman niespecjalnie docenial Waltera. Nie bede rzucac konkretnymi przykladami, bo jakis czas minal odkad ogladalam poprzednie sezony. Nawet lubilam Jesse'ego z poprzednich sezonow. Teraz juz nie - za caloksztalt tego co robi i mowi w tym sezonie. Miedzy innymi za usmiech kiedy widzial Hanka przewożonego na salę operacyjną.

ocenił(a) serial na 10
BinBin

pinkman to taki przykład zdegenerowanego młodziaka z dzisiejszych czasów , szczególnie jeśli chodzi o zachód , jest leniwy , żądny przyjemności i kasy , po trupach do celu , nie ma szacunku szczególnie dla osób starszych , do tego nie ma nawet swojego stylu , okrzyki "suko!" zapożyczone ze slangu afroamerykanów oraz "joł" i inne , niby tam czasami pozytywnie zaskoczy ale prawdopodobni skończy marnie w serialu czego mu życzę a co do Skyler .. no cóż ta pani przebija nawet moją znienawidzona postać z soprano czyli matkę tonego , w jej przypadku to tylko eutanazja , zdradliwa suka , nielojalna , dwulicowa , to tylko niektóre z jej zalet :)

ocenił(a) serial na 8
tyrantx

A ja rozumiem Skyler. Jej mąż długo ją oszukiwał, wplątał się w biznes, z którym wiążą się gangi, śmierć wielu ludzi w tym dzieciaków. Racje Walta też rozumiem, działał na rzecz rodziny, tyle że niejedno ma teraz na sumieniu.

ocenił(a) serial na 9
flashbang

No i co powiecie po finale 3go sezonu? Chyba jednak Jessie to nie taka "bitch" jakby się wydawało.

ocenił(a) serial na 10
flashbang

Hmm zastanówmy się dzięki Walterowi Pinkman stracił dziewczynę, przyjaciela, dom oraz rodzinę. Tak w sumie powinien być baaardzo wdzięczny. Zwłaszcza gdy nie miał gdzie spać a Walter spędzał czas z własną rodziną i nie odbierał nawet telefonów. Istna sielanka. Acha no i wylądował w szpitalu, nie zapominajmy o tym.

użytkownik usunięty
komarrek27

A niby skąd on ma o tym wiedzieć? Choćby o tym, że przez Waltera wykitowała jego luba?