1) Jessie - Zaczyna stawać się główną postacią a Walter zszedł na drugi plan. Świetna mowa na początku odcinka! A na samym końcu celne strzały Jessiego w przeciwnika i odjazd z kartelu - widać, komu Mike i Gus zawdzięcza życie.
2) Scena płaczu i rozmowy z synem Waltera - super! Bardzo emocjonująca ale mam wrażenie, że Junior zaczyna coś podejrzewać, że nie wszystko jest takie jak mu Mama i Tata pokazują. Swoją drogą Junior to świetna postać!
3) Gus - zmiażdżył w ostatniej scenie wszystkich! Od momentu gdy stał nad basenem i wyciągnął coś z papierośnicy i podarował trunek temu bossowi kartelu zaczęłam coś podejrzewać. Świetna akcja a zemsta pierwszej ligi! Widać było że Gusowi ciężko się przytulało do tego cepa.
4) Skyler - Ted roztrwonił jej pieniądze i sama nie wiem czy dobrze, że dowiedział się że są od Skyler. Ted zacznie drążyć...Swoją drogą Ted to świnia wpierw potrzebował pomocy Skyler a potem ją olał.
I czy zauważyliście że Saul Goodman stracił swój entuzjazm? Chyba zaczyna rozumieć w co się wpakował i że że jest nieodłącznym elementem tej gry wktórej wszyscy mogą wszystko stracić.
Dzięki :| . Właśnie miałam oglądać kolejny odcinek. W sumie spodziewałam się tego ale i tak mi zepsułeś zabawę...
Ja już się dawno nauczyłem, żeby nie wchodzić na FW przed obejrzeniem wszystkich dostępnych odcinków jakiegoś serialu.