PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 327834
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

1) Jessie - Zaczyna stawać się główną postacią a Walter zszedł na drugi plan. Świetna mowa na początku odcinka! A na samym końcu celne strzały Jessiego w przeciwnika i odjazd z kartelu - widać, komu Mike i Gus zawdzięcza życie.

2) Scena płaczu i rozmowy z synem Waltera - super! Bardzo emocjonująca ale mam wrażenie, że Junior zaczyna coś podejrzewać, że nie wszystko jest takie jak mu Mama i Tata pokazują. Swoją drogą Junior to świetna postać!

3) Gus - zmiażdżył w ostatniej scenie wszystkich! Od momentu gdy stał nad basenem i wyciągnął coś z papierośnicy i podarował trunek temu bossowi kartelu zaczęłam coś podejrzewać. Świetna akcja a zemsta pierwszej ligi! Widać było że Gusowi ciężko się przytulało do tego cepa.

4) Skyler - Ted roztrwonił jej pieniądze i sama nie wiem czy dobrze, że dowiedział się że są od Skyler. Ted zacznie drążyć...Swoją drogą Ted to świnia wpierw potrzebował pomocy Skyler a potem ją olał.

I czy zauważyliście że Saul Goodman stracił swój entuzjazm? Chyba zaczyna rozumieć w co się wpakował i że że jest nieodłącznym elementem tej gry wktórej wszyscy mogą wszystko stracić.

espantosa

TEDA juz nie ma slonko.

ocenił(a) serial na 10
Niepokornytz

Trzeba przyznać, że to trochę chamski spoiler.

ocenił(a) serial na 10
Mr_Grieves

Takie jest życie. Jego śmierc była zajefajna ! :D

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Taa, jak już trzeba umierać, to tylko w taki sposób xD

ocenił(a) serial na 10
Niepokornytz

Dzięki :| . Właśnie miałam oglądać kolejny odcinek. W sumie spodziewałam się tego ale i tak mi zepsułeś zabawę...

użytkownik usunięty
espantosa

Tylko odrobinę, sama zobaczysz.

ocenił(a) serial na 10
espantosa

Ja już się dawno nauczyłem, żeby nie wchodzić na FW przed obejrzeniem wszystkich dostępnych odcinków jakiegoś serialu.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem