PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 324 tys. ocen
8,8 10 1 324430
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Czy jest w ogóle sens jak się zna większość zwrotów akcji, czy poczekać aż dopadnie mnie
skleroza?

ocenił(a) serial na 10
ParadoksPTG

Ja jednak czekam na sklerozę, wydaję mi się, że jesteśmy w tej samej sytuacji: "obejrzałbym jeszcze raz, ale nie wiem czy jest sens"
Moim zdaniem lepiej obejrzeć jakieś inne seriale, które i tak nie dorównają BB i po jakimś czasie do tego powrócić.

extranick

Obejrzyj Sześć Stóp Pod Ziemią. Po nim ma się dopiero kaca. Chce się jeszcze i jeszcze. I końcówka, która wynagradza te 5 sezonów z nawiązką. Przywiązanie do bohaterów jest nieuniknione.

ocenił(a) serial na 10
ParadoksPTG

Ja zaczelam ogladac po raz drugi, jestem teraz na 4 sezonie, i oglada sie mi super. Widze o wiele wiecej szczegolow, np. W odcinku gdy zmarla Jane, Walt na poczatku odcinka przeklada coreczke na bok w lozeczku, by bylo jej wygodniej! Niby nic, nie zwrocilam na to uwagi, ale przeciez to byl flash forward -pokazanie przyszlosci. Wiele scen jest tego typu. Dlatego drugi raz sie oglada to calkiem inaczej, wiedzac, jakie akcje beda sie dalej dzialy, widze mnostwo rzecy, ktore wczesniej zdawaly mi sie nieistotne.

Gustavka

Bardzo dobrze powiedziane, miałam dokładnie tak samo :) Przy kolejnym oglądaniu najbardziej zszokowała mnie scena w bodajże 1 sezonie, gdy Walt "przepowiada" co się stanie z Gustavo. To raczej nie był zamierzony zabieg scenarzystów, ale dla fanów to duża ciekawostka ;)

ocenił(a) serial na 10
Rena39

"gdy Walt "przepowiada" co się stanie z Gustavo"

A co powiedział?

dirt16

Walt opowiadał Jesse'mu historię niemieckiej broni - działa Gustav, którego nikt nie mógł zniszczyć. Dopóki nie pojawił się sprytny człowiek, któremu udało się je wysadzić. Ta scena pojawia się w odcinku, gdy Walt i Jesse włamują się po beczkę do magazynu ;)

ocenił(a) serial na 10
Rena39

Kurcze tego nie zauwazylam. Ale bardzo duzo jest takich momentow, zdaje mi sie ze scenarzysci wymyslajac kolejne odcinki czasami wracali do wczesniejszych, by je powiazac, by wygladalo jak "powrot do przyszlosci"

ocenił(a) serial na 9
ParadoksPTG

jest sens, ja po raz drugi zaczalem ogladac z dziewczyna (ona nie ogladala tego wczesniej) i tak samo sie czulem, jakbym ogladal pierwszy raz :)