Niezły byłby z tego film, ale ciekawi mnie drugi odcinek i jak ten coś nie wniesie to nie będę kontynuwać męczenia gałek.
Jak nie powalił. Przecież on był genialny. Świetny pomysł, dobry humor, świetnie zagrany zwłaszcza jeśli chodzi o Bryana Cranstona
Mnie nie rzucił na kolana, ale słyszem dobre opinie więc na razie trawi mnie ciekawość czy rzeczywiście może mnie zainteresować. Nie twierdzę, że Cranston gra źle - lubie tego aktora, ale chcę poczuć wyjątkowośc tego serialu. Na razie koncepcja serialu mi pasuje.
Gdybys czytal uwazniej na temat tego serialu to wylapalbys rowniez, ze pierwszy sezon nie jest specjalnie ciekawy. Zaczyna sie robic ciekawie dopiero od 2 sezonu. Ew. od 6 pierwszego sezonu. Tzn zalezy kto co uwaza za ciekawe. Mnie serial ulegl od poczatku, ale start zdecydowanie jest najslabszy z calego serialu.
Do tej pory nie widziałem tego serialu, więc jest to moja opinia po pierwszym odcinku. Chodzi mi właśnie o odczucia po starcie, na razie jest tylko intrygujący jak można z tego zrobić serial. Może obejrzę drugi odcinek.
Z napisami moim zdaniem ogląda się dużo lepiej. Obejrzysz drugi odcinek i wsiąkniesz :-)
Nie zapominając o tym że niestety polsat ocenzurował jedną ze scen przynajmniej więcej nie zauważyłem. Ale raja z napisami jest lepszy.
Masz na myśli piersi tej dziewczyny? Rzuciłem właśnie okiem na odcinek, który mam na komputerze - w mojej wersji miała stanik! ;)
Spokojnie, rozkręci się. Też miałem mieszane uczucia po pierwszych 2-3 odcinkach, ale potem obejrzałem 3 sezony w niecałe 2 tygodnie :)
Mnie też nie powalił przez pierwsze 2 odcinki, ale teraz obejrzałam już wszystkie sezony i czekam na najnowsze kawałki :) Serial ma swój smak, który nie każdemu musi odpowiadać, jednak jak dla mnie jest genialny ...pomimo tego, że czasami przynudza.
-------------
http://www.facebook.com/pages/Breaking-Bad-PL/117253441743149