Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 346 tys. ocen
8,8 10 1 345916
9,1 59 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

ocenił(a) serial na 9

Serial niezły, ale gdy widzę Skyler i tą jej facjatę to czuję ciarki na plecach... blllleeeeeee

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
elminio21

tez jej nie lubię, ale juz chyba taki urok tej postaci...

ocenił(a) serial na 8
elminio21

ooo.. a myślałem że tylko ja tak mam, że za każdym razem gdy się pojawia na ekranie to mam ochotę ją trzasnąć w twarz :>
Strasznie irytująca postać.

ocenił(a) serial na 10
elminio21

przez cale 3 sezony tez ją mialem za najgorsza, najbardziej wkurzajaca postac w serialu, jednak muszę przyznac ze jakos od polowy 4 sezonu zaczalem w niej zauwazac troche wiecej niz tylko glupia suke, ktora zdradzala męża i irytowala swoją osobowością. Jest bardzo konsekwentna - calkowicie bylem po jej stronie, kiedy męczyła się z Tedem-idiotą w sprawie tych 615tyś. No i trzeba przyznać, że co jak co - ale jej gra aktorska rowniez stoi na wysokim poziomie. Pokazała mi to np. w ostatniej scence 4x11. Niby całkowite zeszmacenie się Walta, ale gdyby nie jej obecnosc, scena nie byłaby tak dramatyczna ^^

użytkownik usunięty
elminio21

Narzekanie na Skylar jest już tak opatrzone, suche i nudne, że choćby z tego powodu zaczyna się lubić tę postać. Owszem, mnie też czasami irytowała, ale po obejrzeniu dotychczasowych odcinków z 4 sezonu stwierdzam stanowczo: Skylar to sympatyczna spoko babka. Rzekłam.

ocenił(a) serial na 10
elminio21

Gorsza jest jej siostra ...