Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 332857
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

BreakingBad.com.pl - zachęcam wszystkich prawdziwych fanów serialu do odwiedzenia stronki i udzielania się - poszukiwany jest redaktor! Jest to pierwsza polska strona o BB.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
verona94

To samo, co napisałem w komentarzu na stronie:
Popieram sam zamysł stworzenia witryny poświęconej serialowi, bo jest on znakomity i na pewno przydałoby się rozreklamować go w Polsce...
Niemniej jednak, strona jest jeszcze w stanie zupełnie surowym i chyba nie powinno się jej jeszcze reklamować... Zawartości praktycznie brak, tylko opis skopiowany z Wiki, lista odcinków, którą można z powodzeniem sprawdzić gdziekolwiek oraz kilka zdawkowych opisów postaci... Na to wszystko - jeden rzut okiem i z powodzeniem można wyłapać przynajmniej kilka literówek.
W samym newsie na stronie głównej, pod którym się właśnie podpisuję jest kilka niezbyt fortunnych sformułowań.

Binio

Owszem przyznaję, że niestety talentu pisarskiego nie mam :) Dlatego właśnie szukam fana serialu który chce podjąć się pisania newsów i artykułów, no i który ma na to oczywiście czas.

ocenił(a) serial na 10
verona94

Gratuluję polskiej strony poświęconej BrB. Cieszę się bardzo, że wreszcie powstała. Z wielką chęcią pomogę w tworzeniu treści, serial uwielbiam i zdarza mi się zamęczać tematem otoczenie ;-) Kontakt: tehamana@gmail.com

ocenił(a) serial na 10
tehamana

ogolnie szata graficzna nie jest zla, niemniej ciesze sie ze strona powstala. Bede zagladal na pewno.