PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 327834
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

haha mistrzostwo :D

ocenił(a) serial na 10

Tak wiem, trochę głupota otwierać specjalnie w takim celu nowy temat.
I tak wiem, był już taki dotyczący tego typu głupot ale nie dałem rady go odkopać.
Tak więc jak ktoś znajdzie coś ciekawego w tym sttylu to dorzucać tutaj ;)
Mistrzostwo :P

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/09/fd230d98a33c8a44cd503ce64b5aae1f_o riginal.jpg?
1378302553

ocenił(a) serial na 10
Stolarcfc

Ogólnie widzę w tym roku boom na BB. Przy premierze pierwszej części 5tego sezonu nie było takie zainteresowania w sieci tym serialem. A tu co chwilę na kwejku coś związanego z Breaking Bad.

Znakomajkowity

Taa... tak jak niedawno był boom na "Grę o tron", z parę lat temu na "House'a"... Nie przypominam sobie boomu na "Dextera", ale może dlatego, że rzadko kiedy zaglądam na kwejka i kwejko-podobne strony. :)

Ogólnie niektóre memy psują mi dobre spojrzenie na serial, bo wówczas mam wrażenie, że takimi w zasadzie dającymi do myślenia serialami podnieca się też na swój płytki sposób "gimbaza" i później każdy chce być jak "hajzenberg XD".

Szkoda.

ocenił(a) serial na 10
wyat

http://kwejk.pl/obrazek/1895394/breaking-bad.html
jeszcze lepsze;)

Banan97

Zależy, co masz na myśli, pisząc "lepsze".

Ludzie to nawet z dobrej, poważnej produkcji zrobią jakieś pośmiewisko.

Jak już mówiłem - szkoda.

A komentarze pod tymi kwejkami to jeszcze inteligentniejsze.. W jakich czasach my żyjemy? :s

ocenił(a) serial na 9
Stolarcfc

Właśnie to zobaczyłem, popłakałem się ze śmiechu, idealne :D

użytkownik usunięty
Stolarcfc

http://www.glol.pl/pictures/31/picture_3113.gif

ocenił(a) serial na 10

troche dystansu ;) Serial przy okazji jest genialny i reszta produkcji sie chowa

p.s. ale komentarze faktycznie beznadziejne

użytkownik usunięty
Banan97

Zaraz, chyba nie do mnie miał być ten post, tylko do tego wyżej, co się bulwersował, jak można robić pośmiewisko z poważnej produkcji. Weź się naucz systemu dżewka i podpinaj się pod właściwych useów :)

Ja się bulwersuję? No proszę cię... :D

Szkoda nerwów na takie zachowanie. Raczej patrzę na to wszystko z pobłażliwym uśmiechem i dużą dozą niedowierzania, jak ten świat się stacza. O ile lubię humor w BB, to nie lubię robienia szopki z tego serialu (czy też innych), bo, przynajmniej w większości, czuć tu "gimbazjalny" humor, z którego ja już dawno wyrosłem. Więc proszę mi tu nie pisać o dystansie, którego mi nie brakuje. Ale nie w tym przypadku. Jeżeli robienie cyrku ze sztuki, niszczenie jej obrazu jest dla was śmieszne, to proszę bardzo, jednak ja nie będę brał udziału w tym przedstawieniu.

To coś jak domalować "Mona Lisie" wąsy i się cieszyć jakie to jest zabawne. Dokładnie taki sam poziom. Dno i dwa metry mułu.

Pozdrawiam. :)

2 powyższe mnie nie rozbawiły, ale to jest genialne. :D Masz tego więcej?

ocenił(a) serial na 10
Stolarcfc

Istotnie, mistrzostwo. Gimnazjalnej Ia.