Tak wiem, trochę głupota otwierać specjalnie w takim celu nowy temat.
I tak wiem, był już taki dotyczący tego typu głupot ale nie dałem rady go odkopać.
Tak więc jak ktoś znajdzie coś ciekawego w tym sttylu to dorzucać tutaj ;)
Mistrzostwo :P
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/09/fd230d98a33c8a44cd503ce64b5aae1f_o riginal.jpg?
1378302553
Ogólnie widzę w tym roku boom na BB. Przy premierze pierwszej części 5tego sezonu nie było takie zainteresowania w sieci tym serialem. A tu co chwilę na kwejku coś związanego z Breaking Bad.
Taa... tak jak niedawno był boom na "Grę o tron", z parę lat temu na "House'a"... Nie przypominam sobie boomu na "Dextera", ale może dlatego, że rzadko kiedy zaglądam na kwejka i kwejko-podobne strony. :)
Ogólnie niektóre memy psują mi dobre spojrzenie na serial, bo wówczas mam wrażenie, że takimi w zasadzie dającymi do myślenia serialami podnieca się też na swój płytki sposób "gimbaza" i później każdy chce być jak "hajzenberg XD".
Szkoda.
Zależy, co masz na myśli, pisząc "lepsze".
Ludzie to nawet z dobrej, poważnej produkcji zrobią jakieś pośmiewisko.
Jak już mówiłem - szkoda.
A komentarze pod tymi kwejkami to jeszcze inteligentniejsze.. W jakich czasach my żyjemy? :s
troche dystansu ;) Serial przy okazji jest genialny i reszta produkcji sie chowa
p.s. ale komentarze faktycznie beznadziejne
Zaraz, chyba nie do mnie miał być ten post, tylko do tego wyżej, co się bulwersował, jak można robić pośmiewisko z poważnej produkcji. Weź się naucz systemu dżewka i podpinaj się pod właściwych useów :)
Ja się bulwersuję? No proszę cię... :D
Szkoda nerwów na takie zachowanie. Raczej patrzę na to wszystko z pobłażliwym uśmiechem i dużą dozą niedowierzania, jak ten świat się stacza. O ile lubię humor w BB, to nie lubię robienia szopki z tego serialu (czy też innych), bo, przynajmniej w większości, czuć tu "gimbazjalny" humor, z którego ja już dawno wyrosłem. Więc proszę mi tu nie pisać o dystansie, którego mi nie brakuje. Ale nie w tym przypadku. Jeżeli robienie cyrku ze sztuki, niszczenie jej obrazu jest dla was śmieszne, to proszę bardzo, jednak ja nie będę brał udziału w tym przedstawieniu.
To coś jak domalować "Mona Lisie" wąsy i się cieszyć jakie to jest zabawne. Dokładnie taki sam poziom. Dno i dwa metry mułu.
Pozdrawiam. :)