Ta rodzinka naprawdę zaczyna mi się podobać( pamiętajcie uczcie się chemii:D) , Już chce to widzieć jak załatwią tych brudasów .. spoko odcinek , o wiele inny od poprzedniego ( dlatego lubię ten serial )
Odcinek faktycznie świetny, i wygląda na to że Skyler jednak przeszła na "ciemną stronę mocy"...
Ech co te pieniądze robią z ludzi ;)
Jakich brudasów ?:P Na horyzoncie w 3.10 brakowało wroga na horyzoncie. Jedyne co mnie. Ale serial coraz barziej wymiata. Chyba se zamówie na dvd ze stanów. Nawet Jessie wyszedł na prostą z Walterem. Jedyne co mnie martwii to jaką Walt ma motywacje do produkcj. Tak jak na początku miał raka chciał zarobic kase tak w 3 sezonie już nie ma praktycznie ani słowa o raku. I ten ich arwokat Sal niby fajny gościu pozostaje najbadziej neutralną i pomagającą postacią ale coś sie boje że jakiś numer wykręci x)
Niezły odcinek. Koniec sezonu się zbliża a tu scenarzyści otwierają nowe wątki. Ciekawa jestem jak to się potoczy. BTW dzisiaj w nocy mi się śniło, że oglądałam finał xD chyba jestem już skrzywiona nieźle
Siemasz ime. No też mnie zastanowiło że zaczynają od nowa akcję Myślę że scenarzyści świenie torują sobię drogę na następny sezon(no i zajebiście) Według mnie serial jest świetny (mało takich), czekam na niego co niedzielę , katuję nawet poprzednie odcinki, jest ten klimat który przykuwa mnie do fotela;) aha a skrzywieniem jest to że śniło mi sięże byłem na weselu z ...Małgorzatą Kożuchowską i zabrakło krzeseł dla niej i pobiegłem szukać krzeseł:)))
To raczej pewne, że tych wątków nie uda się zakończyć w tym sezonie (przynajmniej nie wszystkie). Bardzo jestem ciekawa, co też nam scenarzyści szykują na finał. Wcześniej obstawiałam, że cliffhanger będzie jakoś związany z Hankiem (że ten dowie się o Walcie, albo i nawet przejdzie na "ciemna stronę mocy", w moim śnie Hank zastrzelił Jesse'ego xD) ale biorąc pod uwagę, że aktualnie jest niemal przykuty do łóżka to raczej mało prawdopodobne...
heh Kożuchowska - dobre :P
wiadomo że jest za dużo wątków żeby kończyć serie. Ten wniosek jest oczywisty po obowiązkowej lekturze 3.11 W zasadzie teraz mozna wymyślić tysiace nowych wątków fabuła stała się tak szeroka ważne żeby poszło w dobrą stronę ;)
no i ciekawe po co Gus zaprosił White'a? Może myśli nad rozszerzeniem swoich wpływów?:) Bedzie ciekawie w 4 sezonie, zapewne Jessy odstrzeli tych typów, ale przyjdzie nam na to prawie rok czekać...
I ta Skyler rzeczywiście łakoma na kase:) Specjalistka od brudnych pieniędzy:)
niby to był finał tego sezonu, a na filmwebie wyświetlił sie jeszcze jeden Halfmeasures :) to juz nie wiem
Mialam przez chwile wrazenie podczas kolacji Gus'a z White'm ze ten pierwszy czuje do drugiego miete ;-) dopoki dopoty nie powiedzial mu zeby nigdy nie popelnial tego samego bledu (wg mnie chodzilo mu o Jessiego).Wiadome jest ze Jessie bedzie sie chcial zemscic za smierc przyjaciela i to bedzie wlasnie ten 'sam' blad przed ktorym przestrzegal White'a Gus. Wmieszanie Skyler w caly interes podpowiada na czym bedzie pociagnieta kolejna seria. .
A mi słysząc aby nie popełniał tego samego błędu, się przypomniała sytuacja, kiedy White mówił Jessiemu o podsłuchu w laboratorium. Może rzeczywiście Gus już coś wie o tym, że Jessie podkrada mete.
Raczej chodzilo o Jessiego gdzie pewnie Gus juz sie domysla ze ten kombinuje na boku. Wydaje mi sie ze to nie bedzie glowne zmarwienie White'a poniewaz przyjaciele Jessiego nie zrezygnowali ze spotkan Anonimowych Narkomanow i pomysl ze sprzedaza upadnie. Jessie skupi sie na checi zemsty i tu moze dojsc do mega wpadki.
nie po przestaną na trzecim , będzie czwarty i mało tego:
"AMC do tej pory prowadzała rozmowy z twórcą "Breaking Bad" Vincem Gilliganem. AMC proponowała 3.1 miliona dolarów na produkcję każdego odcinka czwartej serii, Gilligan widział raczej 3.3 miliona. Rozmowy trwały kilka tygodni - podobno stanęło na 3.2 miliona na realizację każdego odcinka.
Vince Gilligan zapowiedział że "Breaking Bad" zakończy się po piątym sezonie. "
źródło świat seriali
http://www.swiatseriali.pl/seriale/mad-men-525/news-zwiastuny-i-zapowiedzi-nowyc h-sezonow-w-amc,nId,283247