PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 324 tys. ocen
8,8 10 1 324213
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

dowolna tematyka, ale równie wciagający serial :)
the walking dead ogladałem juz

ocenił(a) serial na 10

Six feet under. Jak psychicznie dasz radę przetrwać wątek homoseksualny to potem już z górki :)

ocenił(a) serial na 10
The_Ripper

Ogladalem i ierwsze 4 odcinki nie były zbyt wciagające.

użytkownik usunięty
The_Ripper

a "into the west" polecacie? :)

ocenił(a) serial na 10

Sons of Anarchy bardzo dobry.Wciąga niesamowicie.

ocenił(a) serial na 10
KrzysiekZM

uwielbiam SONS :D czekam z niecierpliwoscia, jeszcze tylko pare dni :D

ocenił(a) serial na 9

kubus puchatek

ocenił(a) serial na 9
legg

W sensie te odcinki, w których razem z prosiaczkiem produkują miód z domieszką kokainy?

ocenił(a) serial na 10

Niestety nie ma podobnych seriali. Breaking Bad jest jedyny w swoim rodzaju i smutno mi że obejrzałem wszystkie odcinki ;/. Teraz próbuję coś się przekonać do "Six Feet Under" albo "The Sopranos", ale mi nie idzie :)

jacob9303

Six feet też mnie nie przekonało, zupełnie nie podzielam tych zachwytów, no ale to bezdyskusyjna kwestia gustu. Mogę Ci polecić "Boss". Już gdzieś o nim wspomniałam w dyskusjach o BB - serial nie jest wybitny i na początku trochę ciężko przebrnąć przez odcinki, ale myślę,że warto dać mu szansę.

ocenił(a) serial na 9
Mikasa08

Jak lubisz takie "Kryminały" to polecam ci Mentaliste i Dextera ,chyba że wolisz coś w stylu gościa "geniusza" to Fringe.

ocenił(a) serial na 10
Zeece

Też polecam Fringe, a za Dextera planuje dopiero się zabrać.

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Boss jak najbardziej wybitny, w pewnych momentach masakryje . To serial 1 ligowy, dobry jest tez The Killings

Ralph_S_

Kwestia gustu. Oczywiście szanuję Twoje zdanie. Ja obejrzałam pierwszy sezon TK, a po kilku odcinkach drugiego się znudziłam,szczerze mówiąc. Mnie niestety ciężko utrzymać przy serialu, ogólnie oglądam ich raczej niewiele (na Breaking Bad też wpadłam dopiero rok temu).

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

ja kilka tygodni temu :) dzieki wstawką reklamowym na The Killing .

użytkownik usunięty

Zakazane imperium, Dochodzenie, Prawo ulicy, Rodzina Soprano, Deadwood.

Zakazane Imperium to świetny serial, zupełnie inny niż wszystkie :) 3 sezon chyba już we wrześniu!

użytkownik usunięty
Mikasa08

Tak! Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, także jak nie na forum BB, to widzimy się tam! :)

Okej, do zobaczenia :D

ocenił(a) serial na 10

Dexter, Zakazane Imperium, Californication (ale inna tematyka troche ;] ), Trawka. Ale tak jak wyżej BB jedyne w swoim rodzaju.

ocenił(a) serial na 10
red_lis

Zabójcze umysły,Detektyw Monk,Mentalista,Castle

BreakOut Kings coś dla fanów Prison Break. Shameless wg mnie niesamowity ( tam również wątek z gotowaniem mety ). Twin Peaks, Wilfred.

Prison Break oraz Dexter będzie dla ciebie idealny.

użytkownik usunięty
Evan_

prison break jest mój ulubiony n1 :) zaczałem oglądać dextera :P dzieki

ocenił(a) serial na 10

Ja również bardzo lubię BB i niestety ten film stanowi jakość samą w sobie. Trudno znaleźć coś równie dobrego. Ale jest kilka pereł równie dobrych, niestety do sciągięcia przez Torr... Moje propozycjhe to:
The Wire
The Shadow Line - niedoceniany brytyjski film z super obsadą.
Luther
Sherlock Holmes
Spróbuj, może się wkręcisz w nie. The Shadow Line jest niesamowity. Przeczytaj recenzje.

ocenił(a) serial na 9
mixmax

Przekonałeś mnie do obejrzenia The Shadow Line - damy szanse temu serialowi. Zastanawiam się dlaczego nie stworzą sezonu do końca tylko ucinają w połowie - podobnie jak w "Suits" i "Breaking Bad".
Co do podobnych seriali, które mogą się Tobie spodobać, to polecam oczywiście "The Walking Dead" (niedługo będzie kolejny sezon), możesz też spróbować obejrzeć serial" Bez skazy" który również w pewnym momencie "obija się" o środowisko organizacji przestępczych.

Oglądałem wszystkie wyżej wymienione seriale oprócz: The Shadow Line, Mentalist i Fringe. Muszę powiedzieć, że moim ulubionym serialem który z każdym kolejnym sezonem jest lepszy i który to dał mi największego 'kopa' ze wszystkich seriali był nie wymieniony The Shield. Gorąco polecam ten serial.

hmm nip tuck ;)

ocenił(a) serial na 9

The Wire