PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662945}

Broadchurch

2013 - 2017
7,9 47 tys. ocen
7,9 10 1 46869
7,8 22 krytyków
Broadchurch
powrót do forum serialu Broadchurch

Beth

ocenił(a) serial na 7

Nie umie grać i jej nie trawię. Sucha tak jak dowcipy prowadzącego familiadę.

ocenił(a) serial na 8
artur_suplado

Myślę to samo. Chociaż Ellie też mnie wyprowadza z równowagi. Brzydka, nieprofesjonalna i totalnie nie nadaje się na policjantkę.

ocenił(a) serial na 6
blomkvist

Byłeś kiedyś na komendzie? Tak tylko pytam, czy policjantki mają jakiś branżowy typ urody?

ocenił(a) serial na 8
acidity

Byłam nie raz. Spędziłam tam nawet parę miesięcy. :)
Nie, nie mają, ale jej brzydota dopełnia żałosnego obrazu.

ocenił(a) serial na 9
blomkvist

Takie komentarze, jako kompletnie niemerytoryczne, nic nie wnoszące i po prostu bezsensowne, należałoby z miejsca usuwać. Gra aktorska w tym serialu jest na najwyższym poziomie i pomimo, że mnie również niektóre postaci irytują (jako osoba inteligentna domyślam się jednak, że jest to zabieg jak najbardziej celowy) to nie zarzucę im braku umiejętności czy, o zgrozo, braku warsztatu. Jest to zwyczajnie głupie i dziecinne. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
Beata_Miernik

Jak dla mnie to gra aktorów wcielających się w rodziców jest naprawdę na niskim poziomie. Z duriej strony nie odbiegają dużo od standardów angielskich tam większość aktorów telewizyjnych tak gra.

ocenił(a) serial na 8
Beata_Miernik

moim zdaniem ten komentarz JEST merytoryczny. powiedziałam, że ellie mnie wkurza, bo jest nieprofesjonalna i nie nadaje się na policjantkę, a do tego jej brzydota dopełnia nieprzyjemnego obrazu (choć serial jest jednym z moich ulubionych). głupie i dziecinne jest natomiast nawrzucanie komuś i napisanie mu /pozdrawiam/.

blomkvist

blomkvist dokładnie myśle o tym samym żałosne jest ćiśnięcie kogoś i pisanie "pozdrawiam" a co do gry aktorskiej to ta policjantka jest tragiczna zaczyna ryczeć gdy coś "wzruszającego l" się dzieje

ocenił(a) serial na 8
blomkvist

Gust sprawą indywidualną. Olivia Colman może nie zalicza się do najładniejszych aktorek, ja osobiście nie gustuję w krótkich, kręconych włosach i kobiet, ale.... aktorką jest najwyższej klasy. Zagrała tak jak miała zagrać. I doskonale wywiązała się z zadania. Oskara kilka lat później nie dostała przez przypadek.

ocenił(a) serial na 8
pawelski1000

no, sam fakt, że tak jej nie polubiłam świadczy, że dobrze odegrała swoją rolę.

ocenił(a) serial na 6
blomkvist

jako aktorka nie nadaje się do roli policjantki czy jako grana postać nie powinna być policjantką? bo ciężko twój wywód zrozumieć...

ocenił(a) serial na 9
blomkvist

Nie każdy musi być ładny. Ja uwielbiam ją i jej partnera z policji. Razem się idealnie uzupełniają, no i chyba o to chodzi w ich pracy.

artur_suplado

Dla mnie gorszy był jej mąż. Wiecznie z jakimś głupawym usmieszkiem na twarzy nawet jak poszedł do kostnicy czy na przesłuchaniu. Ale może rację ma ktoś kto napisał, że angielscy aktorzy tak grają...