Broadchurch

2013 - 2017
7,9 47 tys. ocen
7,9 10 1 47433
7,7 18 krytyków
Broadchurch
powrót do forum serialu Broadchurch

Genialny.

ocenił(a) serial na 9

Wczoraj odkryłem ten serial. Za jednym zamachem skończyłem pierwszą serię, dziś natomiast drugą. Już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków :D. Rzadko się zdarza żeby serial miał tak świetną fabułą, postacie ( David Tennant pokazał klasę), klimat i ogółnie wszystko wręcz perfekcyjne. POLECAM GORĄCO KAŻDEMU :)!

Papa_Emeritus

Zgadzam się, serial świetny, konkretny, ponury i intrygująco ciężki, wyraziste postacie i dobrze poprowadzony wątek. Po zakończeniu ostatniego odcinka nie mogę się doczekać kolejnego.

fallandir_2

Odkryłem wczoraj, dotarłem do piątego odcinka drugiego sezonu i nie mogę się doczekać kolejnego, czyli serial wciąga

Papa_Emeritus

Zgadzam się generalnie ze wszystkim, ale sam wystawiam 8. Wyżej cenię choćby "The Fall".

ocenił(a) serial na 9
paw_2

O "The Fall" nie słyszałem, ale chętnie zobaczę. Dzięki za polecenie! :)

ocenił(a) serial na 9
Papa_Emeritus

czekam na 5 odcinek broadchurch jak na żaden inny:) co do the fall, oglądaj koniecznie, aż Ci zazdroszczę że tyle wrażeń przed Tobą:)

ocenił(a) serial na 9
NikKI76

Z The Fall chyba poczekam do weekend'u, bo mam jakieś przeczucia że się wciągnę ;).

ocenił(a) serial na 9
Papa_Emeritus

Heh to zobacz les revelations. Później mi podziękujesz.

ocenił(a) serial na 9
batesmotel27

Sorki Les Revenants.

ocenił(a) serial na 9
batesmotel27

W wolnej chwili rzucę okiem. ;)

batesmotel27

Ja rzuciłam okiem. Świetny pierwszy odcinek:)

ocenił(a) serial na 7
Papa_Emeritus

Przepraszam, że tu się podpięłam z pytaniem, ale właśnie skończyłam pierwszy sezon. Piszesz, że oglądałeś drugi. O czym będzie? Bo tamto śledztwo zakończone? Dzięki.

ocenił(a) serial na 9
bmch

O rozprawie sądowej i o sprawie z Sandbrock.