PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=101965}

Brygada

Brigada
2002
8,3 1,5 tys. ocen
8,3 10 1 1506
Brygada
powrót do forum serialu Brygada

TEN SERIAL WYMIATA!!

ocenił(a) serial na 10

Najlepszy gangsterski serial, rodzina soprano nie dorasta Brygadzie do pięt...

użytkownik usunięty
mirek888

Bzdura. To dwie różne ligi. Brigada była fenomenalna. Oglądałem z kosmicznym zaciekawieniem.

ocenił(a) serial na 10

rodzina soprano to moim zdaniem tez inna bajka, ale co to brygady to że tak powiem : eto prosta fantastika!!!

kupiłam sobie ten serial na dvd w rosji za namową sprzedawcy i przyznam, że w niczym mnie on nie okłamał. jest akcjia, świetna gra aktorska i dobre zakończenie. szkoda, że mało osób w polsce go do tej pory widziało. ja raczej do fanek tego gatunku się nie zaliczam, ale tu nie mogłam się oderwać. moim zdaniem bomba.

użytkownik usunięty
kaisa

Siła tego serialu jest w tym że pokazuje grupkę przyjaciół którzy próbują jakoś sobie radzic, a kazdy ma swoich przyjaciół, też mu jest nielekko i automatycznie się utorzsamia.

Pozatym realia! Ruskie klimaty to coś co lubię, chociaż często ciężko powiedzie dlaczego.

ocenił(a) serial na 10

j atez lubie ruskie klimaty :) ale chyba wiem d;aczego one mi sa po prostu bardziej blsikie i zrozumiałe dużo bardziej niż np. amerykańskie.

użytkownik usunięty
kaisa

Chmmm. Rosja jest bardzo specyficnza. Problem polega na tym że my od najwcześniejszych lat pacholęcych jedziemy na produkcjach z USA i wiemy że hydrant musi byc czerwony, las vegas to kasyna, a po nowym jorku jezdzą żółte taxówki...

Warto było obejrzeć Brygadę. Super serial i tyle