Najlepszy gangsterski serial, rodzina soprano nie dorasta Brygadzie do pięt...
Bzdura. To dwie różne ligi. Brigada była fenomenalna. Oglądałem z kosmicznym zaciekawieniem.
rodzina soprano to moim zdaniem tez inna bajka, ale co to brygady to że tak powiem : eto prosta fantastika!!!
kupiłam sobie ten serial na dvd w rosji za namową sprzedawcy i przyznam, że w niczym mnie on nie okłamał. jest akcjia, świetna gra aktorska i dobre zakończenie. szkoda, że mało osób w polsce go do tej pory widziało. ja raczej do fanek tego gatunku się nie zaliczam, ale tu nie mogłam się oderwać. moim zdaniem bomba.
Siła tego serialu jest w tym że pokazuje grupkę przyjaciół którzy próbują jakoś sobie radzic, a kazdy ma swoich przyjaciół, też mu jest nielekko i automatycznie się utorzsamia.
Pozatym realia! Ruskie klimaty to coś co lubię, chociaż często ciężko powiedzie dlaczego.
j atez lubie ruskie klimaty :) ale chyba wiem d;aczego one mi sa po prostu bardziej blsikie i zrozumiałe dużo bardziej niż np. amerykańskie.
Chmmm. Rosja jest bardzo specyficnza. Problem polega na tym że my od najwcześniejszych lat pacholęcych jedziemy na produkcjach z USA i wiemy że hydrant musi byc czerwony, las vegas to kasyna, a po nowym jorku jezdzą żółte taxówki...