PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

...

ocenił(a) serial na 4

Dlaczego na Polsacie nie puścili odcinków od początku tylko jakoś od 30 ?

Aisha_

zaczęli puszczać od 3 sezonu, dlatego pewnie, że dwa poprzednie sezony leciały już parę razy, i żeby nie maglować od nowa tego samego leci teraz 3 sezon, którego ponoć jeszcze nie było

myszyszuniaa

... Tym niemniej wiele osób zadaje sobie zapewne egzystencjalne pytanie: wtf?! ;D

Myślę, że jeśli mają ambitny plan puszczenia całości i nadają serial codziennie, to puszczenie go od początku nie byłoby takim znowu problemem, a wielu widzów chętnie by sobie przypomniało początek - nie mówiąc o tych, którzy się z nim stykają pierwszy raz. Jeśli zaś mają mało ambitny plan nadania tylko części, to tym bardziej nie rozumiem sensu puszczania wyjętego ze środka kawałka serialu.

ocenił(a) serial na 10
Ilmariel

nie dość, że od 3 sezonu zaczęli to zapewne na nim skończą i reszty nie puszczą coś mi się wydaje i jak zwykle po tym sezonie puszcza Sabrinę albo Malcolma :P nie zdziwiłby mnie taki przebieg wydarzeń :P

ocenił(a) serial na 9
unik19

pisałam w innym temacie że Polsat po zakończeniu 3 sezonu wyemituje 4 :) a dalej jeszcze nie wiedzą :)

sarah496

lol nie wierzę, że na Polsacie ujrzymy 4 sezon :D a co dalej...?

ocenił(a) serial na 10
myszyszuniaa

Na pewno będzie czwarty, bo już nawet w Świecie Seriali o tym pisali. xP Widać, trzeba wierzyć. ; )

Slayerka

hmm...co do puszczania Buffy w Polsacie to ja jestem jakoś pesymistycznie nastawiona...:| żeby nie przestali emitowac w środku 4 sezonu :D

myszyszuniaa

Mam nadzieję, że puszczą wszystkie sezony. Kiedyś oglądałam trochę odcinków, ale potem przestali je puszczać. Teraz leci na polsacie o 8 i o 13 rano. Ja chodzę do szkoły i nie migę ich oglądać :( A tak bym chciała. Mogli by go puszczać o 17.00 na przykład.

pirania_8

Dokładnie. Przecież to oczywiste, że mieliby większą oglądalność gdyby puszczali o normalnych godzinach. Stare babcie mają oglądać ten serial czy jak? Przecież to oczywiste, że ludzie którzy chcieliby go obejrzeć, albo chodzą do pracy, albo do szkoły...

użytkownik usunięty
sikorka94

Powinni puszczać ten serial w godzinach popołudniowych w Sobotę :p Znacie jakąś strone, na których można obejżeć odcinki tego serialu?