zaczęli puszczać od 3 sezonu, dlatego pewnie, że dwa poprzednie sezony leciały już parę razy, i żeby nie maglować od nowa tego samego leci teraz 3 sezon, którego ponoć jeszcze nie było
... Tym niemniej wiele osób zadaje sobie zapewne egzystencjalne pytanie: wtf?! ;D
Myślę, że jeśli mają ambitny plan puszczenia całości i nadają serial codziennie, to puszczenie go od początku nie byłoby takim znowu problemem, a wielu widzów chętnie by sobie przypomniało początek - nie mówiąc o tych, którzy się z nim stykają pierwszy raz. Jeśli zaś mają mało ambitny plan nadania tylko części, to tym bardziej nie rozumiem sensu puszczania wyjętego ze środka kawałka serialu.
nie dość, że od 3 sezonu zaczęli to zapewne na nim skończą i reszty nie puszczą coś mi się wydaje i jak zwykle po tym sezonie puszcza Sabrinę albo Malcolma :P nie zdziwiłby mnie taki przebieg wydarzeń :P
pisałam w innym temacie że Polsat po zakończeniu 3 sezonu wyemituje 4 :) a dalej jeszcze nie wiedzą :)
Na pewno będzie czwarty, bo już nawet w Świecie Seriali o tym pisali. xP Widać, trzeba wierzyć. ; )
hmm...co do puszczania Buffy w Polsacie to ja jestem jakoś pesymistycznie nastawiona...:| żeby nie przestali emitowac w środku 4 sezonu :D
Mam nadzieję, że puszczą wszystkie sezony. Kiedyś oglądałam trochę odcinków, ale potem przestali je puszczać. Teraz leci na polsacie o 8 i o 13 rano. Ja chodzę do szkoły i nie migę ich oglądać :( A tak bym chciała. Mogli by go puszczać o 17.00 na przykład.
Dokładnie. Przecież to oczywiste, że mieliby większą oglądalność gdyby puszczali o normalnych godzinach. Stare babcie mają oglądać ten serial czy jak? Przecież to oczywiste, że ludzie którzy chcieliby go obejrzeć, albo chodzą do pracy, albo do szkoły...