Hej, mam prośbę ogromną. Dawno nie oglądałam Buffy, a właśnie teraz zaczęłam oglądać
serial od początku. dziś już zaczęłam oglądać 3 sezon. może mi ktoś przypomnieć co mniej
więcej się w nim działo, bo z racji tego że dawno nie oglądałam niezbyt pamiętam. Z góry
bardzo dziękuję ;)
Coś ci się pomyliło trinityR to sezon 4.
W 3 sezonie, Angel wróci z wymiaru piekielnego. Na początku Buffy będzie się nim opiekować i ukrywać go przed resztą. Równocześnie będą starali się być przyjaciółmi, aż do chwili kiedy mniej więcej w połowie sezonu pojawi się Spikea i powie im, że nigdy nie będą tylko przyjaciółmi i zawsze będzie między nimi coś więcej. Później bodajże przez jeden lub dwa odcinki będą starali się trzymać z dala od siebie by następnie do siebie wrócić. Będą ze sobą aż do momentu gdy po rozmowie z burmistrzem który jest big Bad sezonu oraz mamą Buffy Angel postanowi zerwać ten związek i wyjechać do L.A. W tym sezonie pojawi się również Feith która sporo namiesza w życiu Buffy a Xander z Willow bardzo zbliżą się do siebie przez co jego związek z Cordelia się rozpadnie. Tyle pamiętam.
Beksi - widzę, że jesteś naprawdę wierną fanką tego serialu :) Ja też kiedyś byłam, a teraz z przyjemnoscią i sentymentem znów oglądam ( jak oczywiście zdążę wrócic na czas z pracy) ten serial na SCI SF Channel :)
Kiedyś strasznie przezywałam rozstanie A&B bo zawsze kibicowałam tej parze :)
Pozdrawiam
Po prostu bardzo go lubię :) Przyznam się że wole Angela ( Anioła ciemności, nie lubię polskiego tytułu tego serialu). Kiedyś byłam bardzo wierną fanką, jak byłam bardzo młoda to go wprost uwielbiałam. Później jakoś przez nadmiar obowiązków, praca i studia przestałam oglądać. Dopiero jakoś w grudniu dowiedziałam się przez przypadek o komiksach. Weszłam na zagraniczne forum i przeczytałam że ma się w nich pojawić Angel. Była to głośna sprawa, podobno przez przypadek wyciekła im do Internetu okładka numeru 34. Postanowiłam sobie ściągnąć komiks i przeczytać. Jednocześnie znalazłam w sklepie po promocyjnej cenie pierwszy sezon Buffy na dvd. Kupiłam obejrzałam i wróciło. Teraz planuje w najbliższej przyszłości kupić dalsze sezony tego serialu oraz Angela. Żeby móc sobie oglądać na moim telewizorku, nie wiem czemu nie lubię oglądać na komputerze.
Ja również kibicowałam (kibicuje) B&A, przyznam się bez bicia, że za każdym razem gdy oglądam jak Angel wyjeżdża to łezka mi się w oku kręci.
Pozdrawiam.