Właśnie oglądnęłam 7 sezon (nie w tv, na kompie, kupiłam sobie;D), poszperałam w necie i zobaczyłam na tv.com, że pojawia się właśnie na DVD jakieś wydanie, zdziwilo mnie to, bo wydanie 7 sezonu na DVD odbyło sie dawno, więc po co to reklamują?? Na przedze jest Spike, a w tle Angel+Buffy, proszę o info, jeżeli ktoś coś wie:)
kasiajandym@o2.pl
na 1000 procent nakrecanie btvs skonczylo sie na 7 sezonie. powstaje wiele wirtualnych 8 sezonow, do ktorych ludzie robia nawet wlasne czolowki (ale tylko z urywkami z 7 sezonu wiadomo). to wydanie, ktore widzialas moglobyc jakims bonusem dvd, ktory teraz wyszedl. kraza plotki tez o powstaniu serialu "Spike" ale jak narazie tez jeszcze nie jest krecony
Jak dla mnie powstanie serialu "Spike" byłoby kompletnym kretynizmem, pójściem na komerchę i liczeniem na oglądalność głównie przez zapatrzone w Jamesa M. laski (podobnie było z sezonem 5 "Anioła ciemności"). Ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam.
ja tez nie popieram tego pomyslu. to na pewno bylaby komercha. jestem wileka fanka jamesa marstersa, ale on jest juz za stary na granie wiecznie mlodego wampira :)
No z tego co mi wiadomo serialu o Spik'u nie bedzie, poniewaz James uznał ze jest do tej roli za stary i nie bedzie już tego kontunował
To jest wydanie wszystkich sezonów BtVS w jednym boxie, tzw The Chosen Collection. Jest to nowośc i reklamują ją na wszystkich prawie stronach związanych z Buffy.